Glasovanje za Naj Rašičane
Potrebujemo nekoga, ki bi zorganiziral glasovanje za najboljše na Rašici v letu 2007.
Kdor je pripravljen pomagati naj se prosim javi meni čimprej.
Hvala,
Blaž
previdno
13. november 2007. 08:43
13. november 2007. 08:43
Previdno z glasovanjem - da ne bo take blamaže kot pri podelitvi naslova za najboljši vzpon Minci na lanskoletnem sprejemu. Kar spomnimo se jamranja, češ, saj vsi vemo, kdo je naredil najboljši vzpon, ampak če ste se že tako odločili, pa naj bo... šmrk, šmrk.
Jani
glasovanje sicer fajn in sem ga v osnovi organiziral za alpinistične dosežke na odseku, kjer je včasih glasovanje smiselno. Predvsem če so dosežki vsaj približno primerljivi. Glede športnega plezanja je pa lestvica jasna in je v izogib lanskemu jamranju najbolje kar določiti najboljše. Edini problem (pri š.p.) nastane pri primerjavi vzponov na pogled in vzponov z rdečo piko, kjer pa nekako velja tristopenjska razlika. Osebno se mi je lansko dogajanje zdelo butasto zato, ker če se pač odločimo, da bo glasovanje je pa to treba spoštovat, drugače je pa najbolje določit ne pa pol neki jamrat da so se ljudnje narobe odločili.
Skratka če mene kdo vpraša bi jaz za letos organiziral glasovanje le za naj rašičana po izboru publike in mogoče za naj alpinistko sicer pa mislim da so drugi kandidati znani. Vsem pa bi seveda svečano predal nagrade in jim čestital.
Uživajte,
LP
D
lahko midva z Minco organizirava glasovanje, če se ni še nihče javil.
LP
D