Stenca za enkrat zapolnjena!
Meta Batis - Meta 11. oktober 2007. 18:31
Stenca je za enkrat zapolnjena, zdaj pa pridno trenirat! Lp Meta
zanemarjena stanca, izgubljanje ključev itd....
Maja Grgič - Maja 12. oktober 2007. 08:26
oj, dobro jutro! si ne morem, da ne bi pokomentirala včerajšnjega prvega obiska stence v tej sezoni! če ste se slučajno kej od naslednjega zmenili včerej na ferajnu, me naj pa kdo popravi ali dopiše, na sestanek me namreč ni blo, ker smo vsaj pol ure izgubili za iskanje ključev od stence. no in to je tud prva tema graje! res ne vem, zakaj se vam je tko težko vpisat v zvezek in s tem naslednjim prihrant čas, da ne lutajo in iščejo ključ! res ne mislim hodit na stenco in vsakič porabit najprej pol ure da sploh pridemo v šolo, potem pa vsakič gnjavit snežilko, da nam odpre vrata. potem...skoz se je nekej govorilo o tem, da bi blo fajn spucat stenco! no, več kot očitno se je ni noben dotaknil...in kaj je s tistim čiščenjem, po vsaki vadbi? zakaj noben ne puca več? sej...pripomb bi se še lahko našlo, ampak ti dve se mi zdita za začetek bistveni, da uštimamo preden se začne na veliko trenirat!! lp, Maja
Še jest
Blaz Grapar - Blaž 12. oktober 2007. 12:29
KLJUČI Ključi so včeraj prek Domna prišli na ferajn. Najprej nisem sploh vedel katere ključe v rokah držim. Kasneje smo določili da so od naše stence. Očitno je nekdo vrgel ključe v napačen nabiralnik pri Kladniku ali pa jih Kladnik ni vzel ven. ČIŠČENJE Za steno bo treba skrbet. Od lani vem, da nekateri raje prej odidejo samo da niso zadnji in da jim ni treba spucat stene. Pravilo še vedno velja. Zadnji mora poskrbet da je vse pospravljeno. A se bo še z kom zmenil ali pa bo sam počistil je pač njegov problem. Pomembno je le, da je počiščeno. ODNOS DO ZAPOSLENIH NA ŠOLI Skrbite, da imate do zaposlenih (hišnik, čistilke) dober odnos, ker kadar pride do problema s ključi ipd. nam oni rit odnašajo. Tudi s čiščenjem olajšamo delo čistilkam in s tem izražamo svoj odnos do stene. ODNOS DO STENE Prosim, da na trening na umetni steni ne gledat kot na nekaj samoumevnega. Prispevek, ki ste ga poravnali še ne pomeni, da vam ni treba skrbeti za steno. Pričakujem, da se bo vsak obnašal odgovorno in storil vse kar je v njegovi moči, da bodo odnosi z šolo dobri, da bo stena čista in primerno vzdrževana. Le na tak način se lahko nadejamo, da boste še mnoga leta lahko trenirali na tej umetni steni. PA ŠE MOJ SUBJEKTIVNI POGLED Osebno me kot načelnika izredno moti, da trenirate med sestankom odseka. Sicer imate to možnost, ki jo po svoji volji izkoristite. Meni pa s tem sporočate kak imate odnos do odseka in tudi do mojega dela na odseku. Mislim, da je pripadnost odseku v zadnjem času precej padla. Veliko ljudi gleda na odsek kot nekaj samoumevnega in veliko ljudi od odseka več sprejema kot pa daje. Vsak lahko seveda dela kar hoče, vendar se moramo zavedati da vsak posameznik z svojim odnosom gradi ta odsek. In ta odsek je bil in bo odraz njegovih članov.
Stenca & Članarina
Nina Bernard - nina 12. oktober 2007. 13:11
Naj še spomnim, da tisti, ki ste plačali stenco, članarine za letošnje leto pa ne, da to storite do konca meseca. Treninigi na stenci so namreč dovoljeni samo tistim, ki so poravnali članarino za tekoče leto. To velja tudi za naslednje leto. Torej, z januarjem boste vsi, ki obiskujete stenco, morali vplačati tudi članarino za l. 2008.
Kje to storite?
Nina Bernard - nina 12. oktober 2007. 13:28
V pisarni društva (=ferajn) vsak TOREK od 18.00 - 20.00. Ob četrtkih načeloma ne pobiram. Izjemoma - za ta primer - se lahko dogovorimo, da pošljete E-MAIL (plis, ne po telefonu!!) s podatki (naslov, datum RD, GSM), na ferajnu pa poberem le denar. nina.bernard@gmail.com
zanemarjena stenca 2
Črtomir Zavašnik - Črt 12. oktober 2007. 14:52
kot enega od razlogov za svinarijo vidim v tem, da sta obe metli za brisanje blazin polomljeni. Ker je začetek sezone, bi bilo fajn, da se jih nabavi. č
Si se javil!
Blaz Grapar - Blaž 12. oktober 2007. 17:45
Dej Črt nabavi prosim in se zmeni z Meto glede vračila stroškov. Hvala
Načelnik
Črtomir Zavašnik - Črt 12. oktober 2007. 18:11
Črt bo nabavu metle. Ne zato, ker bi me svinjarija na bolderju motila, ampak bolj zato, ker ima razmišljanje, ki si ga pred kratkim izrazil na spletni strani kar nekaj smisla. V komunističnem (smiselno ferajnovskem) slogu - Za domovino z novo metlo in čisto bolderco naprej! Črt

Dodaj odgovor