tečajniki pozor!
Janez Toni - Janez 26. september 2007. 23:24
Zdej pa tkola... ...vsak človek ima neko lastnost, ki se ji reče srčna kultura. Nekateri malo več nekateri pač malo manj... No in Ana Peskar je ena izmed tistih, ki jo imajo ogromno. Naj razložim... Ani sem obljubil, da jo za rojstni dan peljem v hribe. Po 2 mesecih sem stvar tudi uresničil in s seboj sem imel vse - še celo čokolado za Ano na vrhu smeri... pa vseeno mi je mlajša pripravnica (pozor! da ne bo pomote, to je ziljonkrat več kot tečajnik/ca) pripravila kar 2 sendviča! Od presene
joj Janežžžž
Maja Grgič - Maja 27. september 2007. 09:52
mam sam eno pripombo na tvojo objavo, pa še ta ni vsebinske sorte!!! a lahko nehaš v imenih slikc uporabljat č,ž,š-je ker eni potem ne vidmo teh slikc in zdej lahko sam uganjujem a si na slikci ti, srečni siti alpinist, ki od veselja nad dobrimi sendviči lovi ravnotežje al je na slikci Ančka, al dva veliiika sendviča...
slikce
Janez Toni - Janez 27. september 2007. 10:27
Baje morš uporabljat program Mozilla Firefox namesto Explorerja pa vidiš... LP, Janez
imena datotek ..
Marko Gorišek - marGo 27. september 2007. 12:40
Bolj kot so ti elektronski mediji dosegljivi, bolj je folk samopašen. Neglede na kao napredek, še zmeraj velja, da imajo imena datotek, alias fajlov max. 8 znakov, so brez presledkov, slešov, zvezdic, pik, vejic, šumnikov in ostalih znakov. Kupujete fotiče z 8 in več miljonov pixlov, ne da bi sploh vedeli zakaj, kdo od vas pa dela bilborde in povečuje fotke na A3 in večje formate, pametni in bistri ste, da se vam vidi skozi glavo. Potem pa vse to sranje pride k meni in je .. se lučka. Če že bluzite z abnormalno velikimi slikami jih vsaj zmanjšajte na 1000 pix po tadolgi stranici, ne pametovat z barvnimi okolji (RGB Ruls), formati, saj je *.JPG ravno pravšnji, držite se vsaj minimuma in ni važno v katerem brskalniku gledate. Drugače pa se glede hrane s Tonijem totalka strinjam in na tem mestu se zahvaljujem Tanji za res okusen vegi sendvič in tisti sladki Bio jogurt, kot da bi bil Alpinist in Tanja novopečena Tečajnica.
evo
Janez Toni - Janez 28. september 2007. 11:35
Evo, da si ogledate dobrote...

Dodaj odgovor