ptice selice
Marko Bekeš - marko 3. september 2007. 09:28
#1a A ma kdo slučajno doma 2m kuhinjskega pulta ali kakšen dober ploh/šperplato podobnih dimenzij? Širina vsaj 60, debelina cca. 3 in dolžina vsaj 180 cm. Pridem in odpeljem takoj! #1b Ker vas je kar nekaj počelo podobne stvari; kje so ti pulti najcenejši + žaganje luknje za šporhet? #2 A mamo na ferajnu kakšnega (hobi) vodovodarja, ki bi znal na svinčen odtok kuhinjskega korita (sešvasan iz enga kosa od lijaka do zida) priključit pomivalni stroj? (če bi se dalo pripet muziko, bi poiskal
kuhinjski pulti
3. september 2007. 10:49
z gregatom sva sama sestavila mojo kuhinjo in sicer sva kuhinjske pulte in ostale deske po meri naročila v hobi programu, kjer je izbira različnih, ki jih odrežejo po meri. eden takšnih centrov je na koncu šentvida, v bistvu že v vižmarjah...
bauhaus
Mima Suhadolc - mima 3. september 2007. 11:46
jaz sem svoj pult kupila v bauhausovem hobi programu kjer imajo eno škatlo, v kateri so t.i. ostanki (pa niso majhni kosi) in ti jih prodajo za 50% cene. No ja, jaz sem si sicer izbrala en kos, ki ni bil iz tiste škatle, ampak sem prodajalca uspela prepričat, da je na listek napisal da je bil. Itak. Ženska pač. ;)
thanx punce, sta mi prišparali nekaj odvečnih raziskovalnih km
Marko Bekeš - marko 3. september 2007. 15:54
in opomba: Ko bom naslednjič spraševal, kaj naj si skuham za kosilo, predvidevam da mi bojo nasvete delili moški soferajnovci! Tempi moderni..

Dodaj odgovor