Zillertal - prijave
Janez Toni - Janez 23. julij 2007. 10:10
Seznam, ki sem ga včeraj dobil od Debelija. Kdor še misle it, naj se napiše zravn - fajn je, če napiše tudi okvirni termin, da se bomo lahko skompletiral po avtih. 1. Vesna 2. David 3. Janez 4. Edi 5. Matej 6. Tina 7. Bekeš 8. Nasta 9. Rak 10. Aleš 11. Petra 12. Matic 13. Luka 14. Minca 15. Debeli 16. Inja LP, Janez
Bistrc
Marko Gorišek - marGo 23. julij 2007. 11:47
Evo še jest in Eva, od petka do ponedeljka (28-30.07.07), zaradi mobilnosti sva sama.
Prijava in vprašanje?
Matevž Kramer - Matko 23. julij 2007. 14:16
Jest se prijavljam, z inštruktorico Katarino sva naveza, zanima pa me ali gre kdo samo za vikend in se v nedeljo vrača, lahko tudi naslednji? Lp Matko
Bistrc še en padalc
Tomaž Kaluža 23. julij 2007. 14:55
Če se ne zakomplicira se pridružim Markotu in Evi. LP Tomaž
Ponedeljek-nedelja
Marko Bekeš - marko 23. julij 2007. 17:14
V tem terminu gre Tina s Šemo, nekaj potencialnih sopotnikov je še v fazi odločanja. Če kdo išče prevoz za takrat, naj se javi! Jaz tudi pridem, ampak posebej, da ne bo nesporazuma...
se ne veva za zihr...
Tina Leskosek 23. julij 2007. 18:39
Midva s Primozem tud verjetno prideva, samo ne veva kdaj in za kok casa...:) itak prideva iz Val di melota, tako da ne moreva nobenga peljat. Razen ce gre kdo z nama tud tja! Jutr ob 5 zjutri:) lp, tina
Prijava, vožnja, sopolezalci, vodnički ... plezalni tabor
23. julij 2007. 21:13
Živijo! Černi se prijavlja za od petka 27.7. do nedelje 5.8. Z mano gre še primorka Mojca. Če bi se nama kdo pridružil v avtu ali pa naju vzajeme zraven v avto naj me prosim pokliče 031-343-352 al pa kej pomaila. Midva bi vzela s sabo še bicikla. Iščem tudi koga ki bi šel kaj bolj na easy poplezat tam do kaksne petice (za neopremljene sem bolj kot drugi, navrtane pa zlezem tudi kaj naprej). Drugače pa sva oba tudi ljubitelja ferat in užitkarskega brezprepadnega gorskega pohajanja ;-). Tina živjo! V ponedeljek bi se ti pridružil Floki, ki bi se tudi vračal v nedeljo. Prosim sporoči mu, če maš plac in podrobnosti na 031 654 362 (Matej Florjančič). Tolk zaenkrat. Ciao! Černi P.S. Kako je kaj z vodnički a ma kdo kaj poskenirano ali pa v papirni obliki? Zadevo bi si sposodil za natisnit al pa za skopirat.
Prijava
24. julij 2007. 11:51
Z Andrejem greva v soboto, 28-ega in ostaneva do 4.7.
pozdrav
24. julij 2007. 12:29
sej jest ne grem nikamor, vas sam mal pozdravljam, k se spet zadnji hip po avtih organizirate... klasika
helena.gabrijelcic@ntf.uni-lj.si
Helena Gabrijelčič 25. julij 2007. 16:45
Neke prijavne maile sm ze pisala... ma kakorkoli. Tecajnica Helena G. uleti s svojo sestrico Elizabeto in sicer naceloma greva v petek popoldne pa sva tam do torka......

Dodaj odgovor