Odprava
Jani Bele 16. julij 2007. 09:36
Bojda je odprava že na poti. In v dobi računalniških zagnancev sem pričakoval na naših straneh to kot osrednjo novico in vsakodnevno spremljanje dogajanja. Tako pa razen v napovedniku nič - kdo, kam, kako... No, pa vseeno srečno - vsem, ki ste tam. Jani
nekej novičk...
Maja Grgič - Maja 16. julij 2007. 10:28
...mi je včerej posredovala od Mojči mami, ki je prejela sms. in sicer, da so na višini 3.400 v baznem taboru in da čakajo na lepše vreme, zdej je namreč grda napoved. razpoloženje je baje kljub temu super! če pa ve kdo kaj več ali celo kaj drugega... :) pozdravčki vsem, ki (še) niste pobegnili kam na dopust, maja
Ja res žalostno!
Marko Gorišek - marGo 16. julij 2007. 11:44
Tudi na osebni, družinski liniji ni kaj prida informacij o poteku odprave. Očitno si odpravarji ne belijo glave z nami in se na to informativno plat dogodivščine sploh niso pripravili. No dva SMSja sem od sina le dobil: Ojla! Končno smo prišli nazaj v bazo. Smo bli štiri dni na aklimatizaciji,skoraj nič jedli, ampak osvojili 4 x 400 . Zdej počitek, v ponedeljek pa naskočimo Saro. Lep pozdrav od vseh! Žiga 12.07.2007 15:10:28 in Ola! Čakamo dobro vreme. Danes smo bili v savni, žuramo ga z Rusi in nabiramo moči za nove podvige. Kaj vi, je kaj novega? Tu jezakon, kot en Cham za Ruse. Ajde! Žiga 15.07.2007 20:40:59
direkt iz Chama
17. julij 2007. 14:07
Eni smo si z namenom informiranja javnosti omislili blog. Je pa res da je dostop do interneta bistveno lazji tule v Chamu kot pa na rusko-cecenski meji, najbrz :) No kakorkoli, lep pozdrav v Slovenijo, odpravarjem pa zelim veliko srece z vremenom.

Dodaj odgovor