Išče se knauf-majstr !!!
4. julij 2007. 21:21
Začela se je prenova zadnjega dela prostora odseka, kjer so trenutno nameščene stare omarice, pod njimi pa ležijo raznorazne stvari. Namen delovne akcije je zapreti ta del, tako da bo mogoče vanj spraviti vse potrebščine, samo izrabo prostora pa obenem zracionalizirati. S Samom sva skovala idejni načrt, ki bo predstavljen na sestanku ta četrtek. Delovni (natančen) načrt s popisom potrebnega materiala je v izdelavi (Samo) in bo predvidoma končan v petek ali v začetku naslednjega tedna. Sama real
Še slikca
Matej Rozman 4. julij 2007. 21:23
Takole izgleda trenutno stanje..
Ženska roka
Mima Suhadolc - mima 4. julij 2007. 23:18
matheo, vaši delovni ekipi vsekakor manjka ženska roka! Tist knauf bomo že... ampak lahko samo po 4. avgustu. prilagam navodila ;-) ps: imam svojo bormašino, black&decker 750W
...
Mima Suhadolc - mima 4. julij 2007. 23:19
jst tut
Mojca Balant - mojca 5. julij 2007. 10:40
zivjo! ce bodo dela stekla sele v avgustu, pridem z veseljem pomagat. za kaksno orodje bi morala pobrskati po garazi, nekaj mizarskih izkusenj mam pa tut :) lp m.
No women, no game!
5. julij 2007. 11:42
E, to je beseda, sem vedel, da bodo ženske rešile svet!! Se pokličemo in zaženemo delovno akcijo v avgustu! Do takrat pa bo tudi že ves potreben material dobavljen.
šegrt
Matic Redelonghi - mAtic 10. julij 2007. 13:01
V rosnih študentskih letih sem kot šegrt polagal knauf v BTCju, ko so gradili štacune zraven Špara. Rezal, šraufal, prenašal itd... Tko da lahko, če bo le čas, priskočim na pomoč. Kar se orodja tiče rabimo šraubarco (imam tudi jaz kakšen kos), pa olfa nož, pa žagco, pa neko dolgo ravnilo, da odrežeš naravnost (mi smo delali s ta dolgo libelo, ki ti koristi tudi za to, da položiš naravnost). Se šlišmo!
vaservaga
Mima Suhadolc - mima 10. julij 2007. 16:41
ja, tadolga libela bi prav prišla. kolikor vem, se da veliko orodja izposodit v bauhausu, pa ni vrag da nimajo tudi tega! v skrajnem primeru bi si pa jaz upala za kakšen dan kaj sposoditi tudi pri svojem zidarju...

Dodaj odgovor