Ukor neznanemu junaku
Neki lastnik živo-rumenega skretpapirja še ni vzel lekcije, da v naravi svoje jutranje klobase pokrijemo in se tako (skupaj s papirjem) v miru razkrajajo varne pred pogledi in podplati mimoidočih. Poleg rogov in vimena nas to loči od goveda. Če imamo takle masovni tabor sredi hribov, se mi zdi to še bolj važno za imið ferajna, izgovor, da kdo pod Dedcem ni našel primernega kamna, pa ne pride v poštev.
Pa kravam niti ne gre zamerit, ker ne jejo čevapčičev in čebule, pa tudi piva ne pijejo.
Tole sicer ne leti na naše lastnike rumenega WC papirja, ampak napisat moram pa le...
Ko smo se v nedeljo spuščali čez steno, sem na enem sidrišču naletel na mino - sočen drek, direktno na sredini sidrišča, čeprav je bila polica dovolj široka, da bi šel lahko človek opravit zadeve levo ali desno.
OK, sej moramo vsi srat, tudi v steni, samo malo kulture in uvidevnosti pa vseeno ne škodi.
Ponosen lastnik od nedelje naprej podrekane vrvi
Živa je pred teboj plezala G-G. Kdo bi si misli da iz česa tako drobnega lahko pride ven nekaj tako...
:)
Joke
P.S.: http://en.wikipedia.org/wiki/Shit_happens
Ej Matiček, predlagam da se s Pacom zmeniš za en canyoning s tem štrikom, preden misliš koga na plezanje povabit! In to hitro, še pred poletno sušo.
Mogoče kenja-ning?
če človeku zadostikrat rečeš govno, se počuti kot govno, in slej ko prej tudi obnaša kot govno; torej s(m)o si rašičani sami krivi za tacanje in vlačenje štrika po govnu :-)
...ker mi je bilo že brez tega jasno, da kdo drug kt Blaž to sploh ni možno...:(