Seznam navez..
..je objavljen pod Dokumenti/razno.
Bližnjica:
http://ao.rasica.org/datoteke/dokumenti/9/237_82_Skupna_tura_2007.xls
Ta tiste, ki so pri meni. Najbolje da se dobimo danes na ferajnu (mogoce bom malo zamudil, ampak v Vinjo pa pridem sigurno) in se dogovorimo glede opreme in smeri.
Drugace pa na 031619725
Lp Miha
Enako velja tudi za tiste, ki plezajo z mano. Fajn bi bilo, da se dogovorimo danes na sestanku, sicer pa po telefonu: 041-484-278.
lp, Edi
Da ne bo vsak pisal za svojo navezo, mislim, da je udeležba na ferajnu oz. vsaj v Vinji skoraj obvezna za vse vodene, (pa tudi vodeče), razen če se niso z vodjo naveze že individualno dogovorili. Imamo pa tudi telefone, glej imenik.
Gospodar sporoča da bo na voljo bo tudi nekaj kladiv in čelad, kdor prej pride, ma še kaj možnosti, da kaj tudi dobi.
LP SamoK
Ta vikend dobim obisk prijateljice iz Dubaja. Ker po vsej verjetnosti ne mo mogla plezati - poskodba zapestja - me zanima, ce gre kdo na skupno turo in bo sel samo hodit in bi jo lahko vzel s sabo?
Obstaja sicer verjetnost, da bo lahko plezala, vendar za vsak slucaj...
Je zelo prijazna in zabavna. Tisti, ki ste bili na mojem rojstnem dnevu ze veste:)
Ker danes ne bom mogla priti na ferajn, bi prosila Romana Strmska, da me poklice zaradi skupne ture, ker ga ne najdem v imeniku.