tour de bar
Navdahnjena z uspešno realizacijo projekta osvajanja vseh 82 4000 metrov visokih hribov, sva se Matej in jaz odločila in zastavila približno podoben ambiciozen projekt... TOUR DE BAR!
Cilj je osvojiti 10 barov v Ljubljani, v vsakemu spiti 1 pijačo (načeloma špricer 2:1) in to opraviti v roku približno 4 - 5 ur ter biti še vedno sposoben celonočnega žuranja v KMŠ.
SREDA, 18.4.2007
Poleg imena barov, so navedeni častni gostje (osebe, ki so pomembno vplivale na najino življenjsko pot) ter
ToNiMan!!!!
Sestri G se tud pridružita...al bi se slučajno mogle že prepoznat v strastnih španskih ritmih, hehehe
sončni pozdravčki
:-)
MaJa
...sicer ne da bi vam želel zbijati moralo pred takim pomembnim projektom, vendar zgolj v vednost pred hvaljenjem s 'prvenstvenim' projektom.
Podoben projekt izvajajo tudi lokalni 'športniki' v mestu na severnem primorskem le da pod drugačnim imenom 'TURNEJA' in s strožjimi pravili. Razlika je ta, da se pije čisto (po deci)in to v vsakem lokalu oz. na mestu kjer se legalno toči alkohol. Skupno je to nekaj čez 20 lokacij...
Srečno pri projektu.
Vseh 10..
18. april 2007. 13:08
18. april 2007. 13:08
Iztok, tukaj v bistvu ne gre toliko za tekmovanje in podiranje rekordov, bolj za vserašiško druženje.. Naj vas ne zamoti prepričljiva propaganda, ki pa daje res slutiti da gre za neko podiranje rekordov.. hehe ali pa tudi pač!
Se vidimo zvečer!
PS: Kdorkoli se bo pridružil (upam, da bo čimveč interesentov), mu prijazno svetujem, da naj vzame izdatna oblačila, ker se zvečer, če sediš zunaj, precej shladi!
Očitno so bila vsa moja leta truda odveč. Prepričan pa sem, da je večji iziv v vsakem baru popiti liter jabolčnega soka!
Lep pozdrav
Debeli
D' bar
19. april 2007. 08:19
19. april 2007. 08:19
Ura je 6:16 in vsa stvar je pri koncu!!
Jah nč, še enkrat zahvala vsem ki ste pomagali pri projektu (Matiček, Mima, ...) tako ali drugače... Res je blo eno fajn druženje... Ao rašica je zakon!!
LP M
PS: Janez je zmagal na (striptiz)showu v KMŠ kot član AO Rašica, a to pomeni, da se nama povrne kej iz blagajne?!
kar mal
19. april 2007. 10:03
19. april 2007. 10:03
mi je bad k se nisem pridružil touru kljub naporom G sester ... sam je bil že dolg dan
se vidmo. saj ste qrašičani vseprisotni an ;)
AZ
telo je najprej teba ubiti, da ga nato lahko zgradimo nazaj na nivoju višje.
čestitke za uspešno izveden projekt!
p ;-)
čista desetka
19. april 2007. 17:28
19. april 2007. 17:28
sj je blo vse pod kontrolo in z režiserjem, jz samo mislim, DA SE VINA NE SME VEČ MEŠAT, PA ČEPRAV JE ŠPRICAR.
ja.