Medvedov vikend!
Benjamin Medved - Benito 1. februar 2007. 19:29
Aaaaaaaa, kako to zimsko spanje utruja. No kot zgleda se tradiciji na Rašici ne smemo izneveriti, tako da javno in z veseljem razglašan da tradicionalni, tretji po vrsti, medvedov vikend bo! Vreme bo tudi, tako da se čimprej prijavite, da rezerviramo na Kredarci. Vsi ki imate namen se ga udeležiti, se mi prijavite na mail ali pridite danes na ferajn. Prijave sprejemam samo jutri do 11h, za ostale ne jamčim, da bo hrana na Kredarici. Da nas ne bo preveč zeblo, bom poskrbel jaz. Benito
kako in kaj
Sonja Tekavec - Soncka 2. februar 2007. 12:32
Beno je klical na Kredarico, danes so prišli že prvi gor, tako da so za silo zgazili. Če pa greste s smučkami, pa sploh ne bo problema. Cesta je splužena do Kovinarske koče, s sabo obvezno lopato za kopanje parkirnega prostora. Kot vem, boste štartali ob različnih časih, Beno pravi da se dobite ob pol desetih v Krmi - vsaj tisti, ki bi malo družbe in klepeta med potjo. Nadvse uživajte, lepo praznujte in srečno pot! Tajnica Sončka
žal
2. februar 2007. 13:11
Mladič se bo tokrat žal odpovedal udeležbi na Medvedovem vikendu... Zakaj že? Ker upa, da bo lahko potem čez recimo točno 3 tedne častil do onemoglosti! :) Uživite! Janez
Samo se ti žali!
Marko Gorišek - marGo 2. februar 2007. 13:24
Predvsem bi se moral meni opravičit, saj sva ponavadi na teh expirience, skupaj!!! ps. pa kaj, kr tko nas boš pustu, kaj pa pol dol čez Kurico in ostalo? zapuščeni marGo
točn tko
Janez Toni - Janez 2. februar 2007. 19:53
Ja, točn tko... Evo, vidš, sej ti ni hudga! Janez

Dodaj odgovor