Potrebujem vsaj 6 prostovoljcev
Tadej Debevec 15. januar 2007. 11:44
ki bi se jim dalo v naslednjem mesecu opravit 10-15 tekaških treningov v trajanju pol ure (torej prijetna večerna ali jutranja telovadbica). Treningi so čisto enostavni in jih opravljate sami, samo res morajo biti opravljeni. Poleg tega me zanima, če ima kdo slučajno uro polar za zajemanje podatkov o FS med tekom im predvsem možnost prenosa na računalnik. (le to bi potreboval dva popoldneva). No če se komu da pomagat meni in svoji kondiciji naj mi prosim sporoči. Prijave sprejemam do konca
prosotvoljec
15. januar 2007. 15:03
Pa naj bom prvi prostovolec. Malo tekanja že ne more škodovati. Polarčka pa žal nimam. lp
tudi jaz...
15. januar 2007. 18:06
...se javljam k misiji. Zakaj pa gre pravzaprav? Polarja nimam. Lp, Tadeja
ce mi ne bo treba jest radioaktivnih izotopov
Primož Karlo - beavis 15. januar 2007. 18:36
pol se prostovoljno javljam za prostovoljca
js tut
Sabina Lodrant - Sabina 15. januar 2007. 18:46
bi bla prostovolka.Kk se pa to gre? Polarja nimam.
prijetno s koristnim
Maja Grgič - Maja 15. januar 2007. 19:56
uh, kaka fajn zasedba!!! tud jz sem se že zjutrej prjavla... a se kdaj dobimo pa skupej odtečemo pa umes še kako rečemo:)? al je to proti kakšnim tekaškim pravilom, Debeli? Črt, kaj pa ti??? lep večer še naprej:))))
Fajn...
Črtomir Zavašnik - Črt 15. januar 2007. 23:12
...za pljuča spucat. Še en prostovoljni član, žal brez polarja. Tud pomoč Debeliju pri kvotah in nabiranje kondicije ne more škodovati.
pa dajmo
15. januar 2007. 23:54
res sem zadnje čase prav nemarno len zatorej .... se pridružujem! Polar pa mi je crknil...
jebi se (tud javu)
Matevž Dular - Mateuš 16. januar 2007. 08:17
Če je varianta, da prvih 10 dni še počivam - v Slo. se vrnem 10.2... Polarja sicer nimam bi ga pa brez problema lahko dobil... MATEUS
dobra šola
16. januar 2007. 09:48
Kar pet nas je iz lanske šole matica standekarja. Če to ni dobra šola... Sami intuzjasti. skupinski treningi? lp
tud mi nismo kr tko...
Maja Grgič - Maja 16. januar 2007. 10:37
če se že lih gremo po šolah, smo tud Mrakijevi še vedno mladi in zagnani, ane Primož in Andrej???
pa še en tečajnik
Tomaž Kaluža 16. januar 2007. 14:45
Evo, če velja tekati po Bistrci, sem za. LP
šola
16. januar 2007. 15:07
Kot bi rekel jankovič: od besed k dejanjam... Se bomo pomerili v skupinskem teku:) lp

Dodaj odgovor