Registracija
Blaz Grapar - Blaž 19. december 2006. 16:37
Ker vam hočem it na roko, želim da vsi ki želite biti registrirani člani KA za naslednje leto oddate vzpone na našo stran ali jih prinesete lično spisane ali natisnjene naši tajnici. Kdor tega ne bo storil ne bo mogel biti resitriran in uživati ugovnosti registracije, ki so: - letno almanah Slovenski alpinizem - 60% popust v kočah - možnost prijave na tečaje v organizaciji KA - možnost kategorizacije To je zadnji poziv. Rok je 31. december 2006 LP, Blaž
najprej pošlihtejmo finance
Maja Grgič - Maja 19. december 2006. 20:46
ker je že v moji navadi, da se otepam dela, bi sam izpostavla, da si letos krijete stroške registracije sami in ne več ferajn, tko da najprej naredte cost- benefit analizo, preden se zapodite kej men nosit! naj bo december čim manj deloven:)
Slovenski alpinizem
Blaz Grapar - Blaž 20. december 2006. 08:35
Ta četrtek boste lahko dobili almanah Slovenski alpinizem, ki ga je izdala KA. Do tega almanaha smo uppravičeni vsi, ki smo se lani registrirali pri KA. LP, Blaž
Cekini
Rok Perme - Lui 20. december 2006. 12:22
Kolk cekinov je pa potrebno odsteti za tole registracijo? LP Lui
da ne bom širil dezinformacij
Iztok Rutar - iztok 20. december 2006. 13:18
Bom rekel da je nekje v mojih še ne odmrlih sivih celicah cifra en prešeren oz. 4.16 po tanovem za preteklo leto. Za morebitno psihično in materialno škodo, ki bi nastala v primeru da je moj podatek napačen ne odgovarjam.
Ðabe
Blaz Grapar - Blaž 20. december 2006. 14:45
Za lansko leto časti odsek, če ste seveda bili registrirani. Za letos bo verjetno enako enga čuka in verjetno se bo pobiralo z članarino.

Dodaj odgovor