Pozabljeno na Rašici
Pozabljeno na Rašici
4. december 2006. 10:26
4. december 2006. 10:26
Na Rašici smo zjutraj našli naslednje stvari:
- moški siv pulover
- etui Canon
- več CD-jev
- (verjetno) eno izmed nagrad
- diplome večih osebkov
Vse stvari prinesem in pustim na ferajnu.
Vreča od Iglu športa, notri pa 300g Gorenka čokolade brez lešnikov in Buff ruta. Čokolada je moja (darilo) ruta je nagrada.
Se priporočam!!
Lp
Matko
Pa če že ravno o sprejemu...
4. december 2006. 10:37
4. december 2006. 10:37
Vsem tistim tečajcem, no, zdaj že ml. pripravnikom, ki so zjutraj ob 5-ih sčistili celo bajto, neprostovoljno sicer, hvala v imenu vseh tistih, ki smo lahko spali še naprej.
Hmm, al se mormo tud zahvalt Blažu, da ni vrgel pokonci še ostalih?
Pa še to. Tista gospa z Rašice je zjutraj pohvalila, da bajta po sprejemu še nikoli ni bila tako čista kot letos. Hja!!
Hm.. Sj se sicer lepo sliši, kako imamo občutek za sočloveka, pa vseeno. Če bi vedel kje se skrivate tisti trije, ki se pospravljanja niste udeležili, bi vas vse lastno ročno zvleku dol na pucanje. Dela je bilo sicer minimalno, večino sta spucala Rebec in Skok že zvečer. Mislim, da je vsem jasno v čem je poanta in prepričan sem, da je bilo to jasno tudi tistim, ki ste se skrili in pred vrati od sobe nastavili barikade v obliki stolov. Sj ne, da bi kdorkoli komurkoli kej zameru, sam sprenevedanje je pa bedno!
P.S. Tla jedilnice, eno izmed večjih del pri čiščenju, je pomil Beavis, pa ni letošnji tečajnik, pa še sam od sebe je to naredu! HVALA!
Lep dan še naprej, Jaka
No, no
4. december 2006. 14:22
4. december 2006. 14:22
Razprava o seznamu in o srečnežih, ki bi morali čistiti, je čist brezpredmetna. Kot smo se zmenili, naj bi čistili vsi, neglede na seznam. In kot je bilo za pričakovati, se to ni zgodilo. Sicer pa tale pogovor ne sodi sem in predlagam, da batine padajo po ferajnu... :)
LP
Ko sem ob osmih zjutraj odhajala, je bila gospa zelo nezadovoljna, sama je še enkrat pomila po tleh in prosila naj grem koga zbudit da pospravi do konca. Upam da ste potem res pospravili kot je treba.
sončka, dva tečajnika sta šla takoj dol in dokončala delo. Gospa je bla pa tud zadovoljna, kako je vse skupaj izpadlo in ni bilo videti, da bi imela kakšne zamere.
bi pa zraven omenil, da je Beavis trikrat pomil jedilnico in je takrat, ko je bila še noč, vse izgledalo čisto.
Tko da je Jaka prov reku, da gre pohvala predvsem Beavisu, ki je na lastno iniciativo opravil velik del pucanja!
P.S. Šefica kuhne je bla vesela, da se letos dela golaž, ker je precej manj umazanije kot pri klobasah!
lp č
Me veseli da je moje nehvaležno zbujanje zjutraj obrodilo sadove. Se pa opravičujem vsem ostalim ki sem jih zbudila, v spalkah ste bli vsi isto izgledajoče bube. Se je pa isto zgodilo tudi pri nas, ko smo ponoči pucali se nam je zdelo krasno, zjutraj pa je bila slika treznih oči malo drugačna. In to dve leti zapored, tako da po mojem imajo v kleti spravljenega enga škrata, ki potem na skrivaj vse nastelje ko prvič pospraviš..
Glede golaža pa je bil res dober, čeprav mi še vedno paše zelje in podobne tradicionalne jedače.