pancarji
LOWA Struktura Pro, SCARPA - Avant, GARMONT - Summit,.......
Kva naj kupim???
Hvala za sugestije
Čedo
če ti kaj pomaga - Scarpa je fino mehka in se v njej res lepo hodi. Pri smučanju to ni problem, če prej nisi smučal in ne veš kako je fino s trdimi (čevlji!!!) smučat. Sem pa probal tud Nordice in so pa trdi ko pes, kar je pa fajn za skijat, sm pa dubil same žulje in težko hodil. S scarpo sem tud kar kam hodit šel brez problema.
ajde,
:b
Lowa so tapravi pancarji, jest si jih od vedno želim, vsi okrog mane tle u Bistrci jih imajo in jih hvalijo do neba. žal so dragi, sam pa kupujem na rayprodajah in kar se mi ponudi to pač kupim. je..ga.
marGo
Men je v par sezonah odpadlo vse, kar ni podplat, poleg tega so popokali jeziki in se natrgali not. čevlji. So pa zelo lahki in (pre)mehki.
Zdej mam Nordico, ki mi je bolj všeč, ampak še zmeri ni isto kot alpski panacar.
O Lowi smo pa zgleda vsi isto slišal, pa še z Everesta je prismučala.
Jest imam Norico in ne morem reči žal besede. Ampak ko iz alpskih stopim v turne, se počutim kot da imam obute copatke.
Struktura
16. oktober 2006. 14:25
16. oktober 2006. 14:25
Struktura Light, šetal sem jih v glavnem okrog Snežnika pa vendar, udobni, lahki, zračni, smučanje: s "trdim" jezikom odlično(bil navajen na zelo trde pancerje).
LP
nordica TR9 mi je zdrzala 12 let in so se vedno uporabni (razen podplata), so pa premehki in predvsem pretezki
LP C