Pogrešam te!
Blaz Grapar - Blaž 28. september 2006. 09:37
Draga moja modra vrv. Že dolgo te ni bilo pri meni. Ne vem kaj sem naredil narobe da si se me pred dvema mescoma, tik pred odpravo v peru, odločila zapustiti. Moje srce je zlomljeno in hrepeni po tvoji bližini. O moja modra Lanex vrv, v črni vreči, prosim vrni se k meni. Pogrešam te! ------------ Drobni tisk: Če je kdorkoli opazil modro vrv debeline 9.7 v črni vreči naj prosim najditev nemudoma sporoči na številko 031 649 129.
Oda vrvi
Blaz Grapar - Blaž 28. september 2006. 13:52
O, ljuba vrv zakaj me ne pogrešaš tudi ti? Vrni se, vrni k svojemu ljubimcu, ki te je tako nežno vlekel prek svojih rok...Vrni k tistemu, okoli katerega si se tako rada ovila. Verjamem, da je še upanje za naju, da še želiš vezati name. Vrni se!
Ideja za prvi lasten komad Našega benda!
Gregor Kladnik - gregaman 29. september 2006. 18:25
Tako je. To bo naš nov komad. Jes. Zdej rabmo sam še musko, pa en fajn videospot z hudimi macami, gešteli. Pa velik dnarja se mora vidt, tko, avti pa vile, off-shore gliserji, skor tko kt Miami-Vice. Pol pa mi u All starkah prletimo na vrh Newyorških dvojčkov. Sej u tem je catch-ker jih več Ni! Pol pa z raketo štartamo iz Rašiškega stolpa proti vesolju. Tko da se vid, da obvladamo situacijo ;) Ej, majkemi, da bo vžgal. FRGAZR - vruuummm!

Dodaj odgovor