Try to beat me!!
Triatlon Jeklenih 2006 - preizkušnja z dramatičnim koncem!!
Letos smo se preizkušnje rašičani udeležili z žensko štafeto: Marjeta, Ana in Alenka, ter Jakob Jelenc in moja malenkost kot posameznika.
Štafet je štartalo 33, na cilj jih je prišlo 32. Dekleta so zasedla 31 mesto s časom 3:30:04
Posameznikov je bilo na štartu 120, na cilj jih je prišlo 117
Jakob je zasedel odlično 24 mesto s časom 2:48:42, sam pa 89 mesto s časom 3:27:30.
Preizkušnja je organizirana na visoki ravni, zahtevn
ej rašiške zajle, matko in jakob, superca!!
lp,
m
Bravo!
29. avgust 2006. 10:36
29. avgust 2006. 10:36
Čestitam vsem jeklenim! ;-)
Alja
Bravo Matko, a je trening s pestvanjem nadomestil rowing-mašino?
Jakob, kako si se izmuznil doping kontroli?!
Punce, glede na to da vem kako norite v hribih in na biciklih, sklepam da so konkurentke zgledale kot bi Valiča in Debelija stlačil v isti body...
Jakob ne rabi dopinga (doping je za pussyje), ker jemlje le Tsunami Blitz - direkt v žile...
:b
No, ker smo Zajle kljub resnemu pomanjkanju treninga preživele in sfajtale triatlon - predvsem na trmo - mislim, da nas lahko pohvalim, saj smo bile v konkurenci edina ženska štafeta poleg slovenskih profi vojakinj - konkurenca pa res ni bila od muh - jaz npr. sem se imela čast pomerit z Juretom Robičem...je šlo za las, ampak na koncu mi je mal pobegnil :) Premagale smo eno moško štafeto in plemenito zastopale rašiške barve...načelnik pa nič...:))
Lep pozdravček vsem Rašičanom!
še vedno Gorenjka, Ana