vasica "vseh radosti"
že dolgo ni noben napisal nič osladnega in v rašiškem slogu množičnega zahvaljevanja vsem...
še vedno raznežena pod vtisi čarobnega tedna, prevzemam to vlogo;
Hvala banda za tak super teden, določenim posameznikom pa za zvrhan koš smeha (pa kaj, če je blo tud na moj račun:))
jah nič...vasica vseh radosti (=Alefrojde=TM by Peter), upam, da se še kdaj vidimo!!!!
Post-Alfroide druženje. V sredo ob 20h pri meni. Obeta se projekcija fotk.
Nekaj pijače in čipsov bo. Za kaj več se pa lahko zmenimo, da vsak prinese kaj (dajte me prej poklicat).
Vabljeni!
Janez
... bom poskrbel jaz :-) V Laguni je padla ideja o pečeni koruzi. Jutri bom preveril, če je na okoliških poljih že kak zrel storž. Če bi pekli na prostem, lahko priskrbim tudi električni gril.
S seboj bom imel laptop z DVD pekačem, na katerem bom zbral vse slike in jih zapekel na DVD-je. Fotografe tabora bi prosil, če prinesejo svoje slikce (v originalni velikosti) na ključku ali na CD-ju, zraven pa naredijo še izbor slikc, iz katerih bi naredili kratko projekcijo z utrinki s tabora. Za projektor bo baje poskrbel Matiček :-)
Lp, Peter
Načeloma bi zrihtali ferajnovski projektor, ker gre tukaj za izključno ferajnovsko aktivnost.
Edini problem je ta, da ni Klade, ki projektor hrani. A kdo pozna dovolj njegove starše, da bi se lahko zmenili in bi ga starši spustili v njegovo stanovanje?
Janez mu je že poslal SMS glede tega, bomo videli, če bo Kladnik lahko iz Črne gore kej zrihtal.
Če ne bo, se bomo morali znajti kako drugače. A ima še kdo drug možnost dobiti projektor?
... prinesem jaz! Janez, ti pa poskrbi za vodoravno površino, da ne bodo vse smerke zgledale ful težke :-) LpP
Če bo gneča za parkirat dajte parkirat ene 100m naprej - na desni starni je veliko parkirišče. In ne parkirat pred tiskarno nasproti vhoda!
Janez