Vodnički Dauphineja so pri meni...
...Matiček, jih je pustil na mizi, po sestanku, jaz pa sem jih odnesel domov.
Če bo kdo rabil za kopirat....., zna se, koga zvati.
Lep vikend!
Naj pojasnim samo to, da vodničkov nisem pustil kar tako na mizi na ferajnu - Debeli mi jih je dal za skopirat za v našo rašiško knjižnico, kjer so na voljo tudi ostalim zainteresiranim članom odseka. Skrbnik knjižnice je Valič in bi prosil, da če si nobeden ne bo teh vodničkov kopiral, da jih predate Valiču.
Debeli se je potrudil in zapravil veliko denarja, da je te vodničke pred taborom nakupil in poskrbel, da so na voljo udeležencem tabora. Če si vodničkov ne boste priskrbeli sedaj in zaželjenih smeri skopirali pred taborom, boste na taboru težko plezali, razen če imate neverjeten občutek za naravne prehode preko granitnih sten! Da ne boste potem na taboru jamrali, kako in kaj se pleza v gorah nad Ailefroidom.
Lep pozdrav,
m.
... vodničke kopira Peter, od ponedeljka zvečer so na voljo ostalim. Dobite jih pri meni v službi (nasproti porodnišnice). Če jih nihče ne prevzame, jih v četrtek prinesem na ferajn.
Jest grem jutr k Petru po vodničke in jih bom najverjenteje nesu kopirat. Če bi kdo rad kopije nej me pokliče. Kok je cena fotokopije pa ne vem čist točn (okrog 6 oz 7 SIT na kopijo)...
Janez