Močno besen SLUGI
Gregor Sluga - slugi 29. junij 2006. 20:40
ni nč dobrga, vam povem. Danes je bil že tako en bedast dan in ni šlo nič po načrtih. Potem me kliče Debeli, če mu posodim ene vodničke za Cham in potem grem gledat katere imam. Glej ga zlomka nobenega od petih ki sem jih imel. Na misel mi pride, da sem jih gotovo komu posodil, ko je šel plezat v Cham. Skupna vrednost vodničkov je preko 200 EUR, če se jih sploš še dobi. Ker sem že star in sklerozen sem pozabil komu sem jih posodil, zato poštenega izposojevalca naprošam, da jih še danes
gubčeva 1
30. junij 2006. 09:04
Slugi kaj pravis na to: vceraj mi je pajek drugic v 14 dneh odpeljal avto izpred bloka... To mislm da vrednost 200 eur celo prekaša. Pa da o drugih stvareh sploh ne govorim...Pejmo raj v hribe - tm kes itak ne pomaga-no nikjer ne. Cao
pajek
30. junij 2006. 09:04
Slugi kaj pravis na to: vceraj mi je pajek drugic v 14 dneh odpeljal avto izpred bloka... To mislm da vrednost 200 eur celo prekaša. Pa da o drugih stvareh sploh ne govorim...Pejmo raj v hribe - tm kes itak ne pomaga-no nikjer ne. Cao
pa še to
30. junij 2006. 09:13
kriv je debeli k te je klicu:) nc bejzmo raj delat
JOJ Dejči, ne drezi Vola!
Gregor Kladnik - gregaman 30. junij 2006. 16:52
...Slugi, jest bi tud RAZPIZDIIIILLL! Nč, se ti še jst pridružujem: Če ma kdo kšn moj al pa od kerga drucga vodniček, naj mi(mu) jih kr vrne, me nč ne briga ker pa kok, kr vse hočmo nazaj, tud državo! Ups, zdej sem pa že tko k fotr, mal nacionalističen, pa prosm ne več Blaža morit o političnih zadevah, ker se takih stvari v hribe ne nosi! Ok, pa brez zamere!
najden prusik
3. julij 2006. 16:03
V soboto sem na kegljišču v Jalovcu najdu rumeno-črn; zgleda precej nov, prusik. Glede na to, da ste bili rašičani prejšnji vikend tam, ga najprej vam ponudim. Srečno!

Dodaj odgovor