Kotiček za najdene predmete
Apeliram na tiste, ki (bo)ste pospravljali raztur po včerajšnjem pikniku. V kupu nahrbtnikov sem pozabil majhno darilno vrečko, v kateri je bil en majhen zemljevid Korzike, pa čokolatini, pa še en prospekt, pa mogoče še kaj. Pošteni najditelj uboge izgubljene vrečke, ki je sama morala prenočiti v Vintgarju naj se javi na enega od mojih kontaktnih medijev, poleg tega pa si postreže iz škatle s čokolatini.
Videl sem jo
28. maj 2006. 12:02
28. maj 2006. 12:02
ko je vsa užaljena, obupana zaradi krutosti lastnikov in premočena od jutranje rose odtavala neznano kam. Njeni možni zavetniki so familija Grgič-Ristič-Grgič in Grapar-Grapar.
Lp Miha
PS. Če bi vedel da so notr čokolatini, bi jo pa sam zvbil v grmovje in jo nič hudega slutečo izkoristil.
Tvoja vrečka uživa pri familiji Grapar-Grapar (me and my other self). Lepo ji je, srečna je da jo Miha ni zlorabil. Srečna je da je življenje tako lepo in da je našla srečo pri toplo-srčni familiji Grapar-Grapar.
Lepo je da so na svetu še dobri ljudje.
Našle so se tudi neke vponke (četri komada), ki so našle začasno zatočišče v familiji Grgič-Ristič-Grgič. Mislim da je že v teku postopek za posvojitev.
Ljudje, pokažimo da smo vredni in kadar najdemo kakšno vponko, ki, samotno tava po mrzlih skalah ali temnih godovih, le-to vzemimo v svoje zavetje in ji nudimo začasni dom.
Nekje sem prebral da se vsaka dobrota povrne dvojno, kar pomeni da dobiš potem dve vponki nazaj. Iz istega razloga bom danes še cel dan pucal roštilj, razvažal klopi po Ljubljani, vračal kobije itd. Vem da se mi bo to vse dvojno poplačalo. Mar ni življenje lepo? Ali pa sem narobe razumel in bom naslednjič moral spucat dva roštilja in razvažat dvojno dozo klopi.
Kje sem že ostal? Aja, mislm da sem še mal prbasan.
LP, Vaš Načelnik
?
28. maj 2006. 14:06
28. maj 2006. 14:06
ojoj, kašn večer dobrote sem morala zmudit!
ej načelnik, sam tale princip 1:2 me skrbi, kadar boš ti pridn, al karkol, ti bom mmorala pol js dvojno vračat!
so na varnem pri meni, čakajo pravega lastnika, če pa se le-ta ne javi, pa bojo tud vesele; jz pa še bolj:)
namig: Debeli, nekej se je govorilo, da bi znale biti tvoje
lp,M
matičarka
5. junij 2006. 17:59
5. junij 2006. 17:59
Od izpita naprej pogrešam eno vponko z matico.
Najditelju oz. vrnitelju vnaprej hvala.
Nina