šenkam avto
Šenkam Hyundai Pony, še čisto v redu dela, pleh je pa že mal bogi. Letnik 1992, pa leti ko strela. Če ga bom mogla peljat na odpad mi bo počlo srce, tko da iščem dobro dušo ki bi skrbela za mojga ponija bonija.
Podarim legendarni avto Golf 2, diesel, bele barve. Avto je popolnoma vozen, žre malo, gre ko šus. Se mu pa seveda poznajo leta in brezkompromisna uporaba. Ponekod malo rjavi, kaka kljuka bi bla za popravt. Avto ima tudi vlečno kljuko. Pravi alpinistični avto.
To je avto z dušo, avto v katerega se zaljubiš, zato ne sme na odpad. Če pomislim, kje je že vse ta avto bil, kdo vse se je že peljal v njem, kaj vse smo že počeli z njim in v njem,...
Na ta avto je vezano res toliko spominov, ne samo mojih, zato ga podarim oz. če bo kandidatov več se bomo zmenili kdo da več pirov al pa kako drugače.
Avto bo na voljo z 1. julijem, ko grem v Peru.
Ah, slovesa so vedno težka. Oči so se orosile. Pravzaprav zdaj ko sem vse to napisal sploh ne vem več če ga želim podariti.
Kandidati navalite, golfi bo pa sam zbral. :)
Pozabil sem napisat koliko je star. Letnik 1989!
Od svojega drugega leta je v naši familiji, jaz ga imam zadnjih 6 let.
Jaz bi se za golfa zagrebu..
23. maj 2006. 14:04
23. maj 2006. 14:04
Blaž, za 10 jurjev ti ga odpeljem direkt na Barje..
Aja, pa dej mi še naslov od tvojga dooja, da mi boš kar preko študentske napotnice nakazal..
Evo še jst!
Za vse nostalgične ljubitelje Renault 4ke.
Če bi jo kdo hotel odpeljati, mu plačam 3 pere!
Ampak ne za to, če bo vžgala, ker užge ko ŠUS, ampak če bi se ganjal z njo. Ma par keten, k znjimi prideš pozim kamor hočš, par zimskih gum na svojih felgah (skupaj= 6 feltn original za R4!), radio Blaupunkt na kasete, prižigač za cigare (12V vtičnica), analogno zapiranje stranskih oken, plastenka vode 0,5l z sport-lockom, za čiščenje prednjega vetrobranskega stekla, bencina v tanku 5 litrov (ta opcija je z doplačilom enga pera u Vinji).
Če pa pokličeš in odpelješ že ta teden, častim burger v Šendtviču!
opa, čigave noge pa so to?
Men so nekam znane, sam klele pod vplivom glavobola že ne vidim več dobro kolk jih je.
hm
24. maj 2006. 12:32
24. maj 2006. 12:32
golfa bi tud jest vzel... ampak resno. bova se pomenla o temu naslednjič
:b
Vsi šenkavate, pa nobeden noče vzet, jest tut že cel mesec prodajam plinski batmobil pa ga nobeden noče. Čist obupan že, razmišljam da ga bom začel kar po delih prodajat.
Zadnja cena 250 jurjev.
Vsa oprema (klima, ABS, šipe, zici in špegli na štrom, vlečna kljuka), ekološko nesporen, poceni vožnja (1400-1500 SITnih na 100km), ...
Evo še link:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=765788#
Uno Visiko zraven na sliki sem pa ravno prejšnji teden peljal na odpad.
prvo kot prvo - tko k sem reku: za najboljši avto ever, sem resen kandidat jazst. Se zmenva enkrat k se vidva, recimo na pikniku ob pivu, Grapi. (do kdaj je registriran zdajle?). Če druzga ne, bo za dele dober za mojga! Pa iz dveh naredimo enga k bo RES delal tko k more, hehe.
Domen: te tvoje gare (sori) pa ... kaj naj ti rečem... kdo se bo jebal s hidravliko in elektriko ko bo crknila? Pa s plinom, če lahko v golfija natankaš cviček? Golfija pa lohk celga sam s kladvom šraufaš.
ajde
:b
v 7 letih se ne s hidravliko, ne z elektriko nisem jebal. S tem, da mi ni bilo treba najprej enega šnopsa spit, ko sem ven iz avta stopil ;)
Cviček OK, samo plin je vsaj legalen (pa tudi cca. 80% čistejši izpuh ima v primerjavi s smrdljivci). Če že bi se v tem primeru vozil raje na odpadno krompirčkovo olje. Edino za tiste brez redne zaposlitve je cviček mogoče bolj zanimiv. Za nekaj 100 SIT/100km se mi ne splača reskirat.
Saj mogoče se pa najde kakšen entuziast :))
cviček je čist legalen, problem je samo v tem, da je to utaja davkov (nafta brez davka).
čau