Išče se ....
...nekdo ki si se do danes zaradi takih in drugacnih razlogov se ni vsega splaniral za praznike in isce se dva k glih tko nimata pojma kam, kako in kdaj ter vesta le to, da bi nekam sla :)?
No ce se kje najde kdo s takim opisom naj se javi :)!
Hvala
Meta
P.S.: Drugace pa vsem cim vec soncka, plezanja, kolesarjenja, sportanja, lenarjenja in itak UZIVANJA :)
se mi zdi kar trije kandidati, jaz černi in floki s polomljeno roko. Mi bi šli v Arco in menda nismo edini?!? Če kdo kaj ve o tem bi blo fino izvedet kateri camp bomo napadli: tist z žvalmi ali kkšn drug... Gremo pa v četrtek zjutri, pri tem da je treba upoštevat spremembnostni faktor x oziroma t.i. faktor hitrih sprememb ki nas spremlja na vseh skupnih poteh in utegne vektor odhoda obrniti tudi v povsem drugačen prostor-čas, pač odvisno od voznikovega navdiha in drugih robnih pogojev... Če kratko povzamemo: go with the flow.
Sicer bomo imeli pa s seboj tudi kolesa, zlasti floki, ker ne more plezat. Tolkle iz našega tabora.
lp vsem
m
Za smer Arco..
26. april 2006. 02:16
26. april 2006. 02:16
...imam še za eno osebo prostor v avtu.
Odhod v četrtek zjutraj, moj gsm je 041761188
Greva midva z Janč bl na morčka, kam se odločiva danes popoldne. Opciji sta Krk ali Rab. Sicer pa smo ljudje in se lahko domenimo, vabljena!!
Matko
Potem palic, katere si pozabil v prtljažniku, ne rabiš?
lp =:)
Ej ful hvala, k ste se odzval v takem stevilu, sam baje bo v Arcu totalna guzva, zato sva se odlocla za Francijo (ORPIERRE)! Odhod danes zvecer ob se neznani ur! Ce sta se kje dva naj se javita, da se mal podruzmo in razdelimo stroske :)!
Pozdravcek Meta