pozabljena varovalna naprava YO-YO
Ojla!
Danes je na skupni turi v sektorju Pikapolonica nekdo pozabil omenjeno varovalno napravo. Če sem natančnejši, ko smo kot zadnji zapuščali sektor, je stvar ležala na mojem nahrbtniku. Ker dopuščam možnost, da stvar ni bila pozabljena, ampak darilo nezanega junaka/-inje meni, sem jo ponesel v dolino. V kolikor je moje upanje zmotno in gre zgolj za malomarnost lastnika in ne za hvalevredno obdarovanje tečajnika, vabim srečnega lastika, da se mi oglasi. Varovalna naprava je bila na HMS Camp
od skupne ture pogrešam belo majčko z dolgimi rokavi. bi bla zlo vesela, ce jo je slucajno kdo nasel in zdej caka name:)
Pogrešam matičarko ovalne oblike in sive barve. Verjeten mi je odpeketala še v sektorju pikapolonica.
Se priporočam,
Črt
Če se ne motim, je YO-YO pogrešal prijatelj od Jacka. Ker nimam Jackove cifre, bi prosil našo prizadevno tajnico Majo naj ga obvesti.
LP Edi
v petek, je v telovadnici po vajah ostala žašita Bealova 'najlonski trak', dolžine 1m. ponosni lastnik jo dobi pri meni.
...storjeno! Jack je lihkar prejel vesele novičke.
res ne vem, a je bla kriva zgodnja ura, močno sonce, vročina...al pa samo pomlad, da tkole zgubljamo stvari:)
pozdravčki,
maja
Oz. prešita "najlonski trak" se mi je res izmuznila po petkovih vajah. Kako jo lahko prevzamem?
..pri meni, oz. na ferajnu v četrtek