moški model za jumbo in druge oglase
29. marec 2006. 16:36
Hej, nobenga dedca ne najdemo. Skratka rabimo moški model za slikanje oglasov za sklade, lepota ni tako pomembna, pomembno je, da izgleda karizmatičen poslovnež. Izražati mora moč, zmago, eksplozivnost, hitrost, dinamičnost, ne preveč mlad cca. 30 let. Avdicija je v petek ob 11 uri. SLOGAN ZA KORAJŽO: Za mal dela kar velik denarja! papa, Marjeta (031 557 536)
...škoda ker nimam časa...
Matic Standeker 29. marec 2006. 16:49
Pa vse naštete pogoje izpolnjujem...no ja, pa kdaj drugič.
idealen kandidat
Gregor Sluga - slugi 29. marec 2006. 17:10
Se mi zdi da ustrezam vsem kriterijem ! sem močan, karizmatičen, 32 let,.... Kdaj začnem s snemanjem ? Kolk kinte, a moram imeti menegerja in portofoglio ?! Pa še fotogeničen sem zlo !!! Grega P.S. Resno mislm, ampak v petek bi si težko vzel čas za avdicijo, razen če res velik kinte obljubljate.
imam potencialnega kandidata!!!
Polona Terdič 29. marec 2006. 17:12
...in sicer sodelavca. Simpatičen je, če se uštima tud dobr zgleda, tko da... evo, ti pošljem njegovo telefonsko, pa se kar domenita do konca 041/ 865 789 aja, je pa to gospodič Matjaž lp polla
Tapravi!
Marko Gorišek - marGo 29. marec 2006. 18:07
Pa vsi v temo brcate! Jest mam pravga kandidata! lp
Nehimo s to temo
Blaz Grapar - Blaž 29. marec 2006. 18:43
Itak vemo da sem najprimernejši kandidat. Lep, močan, še kako karizmatičen, avtoritativen,...aja, pa uspešen podjetnik (S.P.) Ampak ker verjetno ne bodo dost plačal naj se zadovoljijo s kakim od zgoraj omenjenih žalostnih nadomestkov. :)
Hmm
Blaz Grapar - Blaž 29. marec 2006. 18:44
Aja edin bicepsov nimam. Mogoče se na debelija obrnte če rabte koga z velkimi bicepsi.
....a s.p.-ja iščete?
Gregor Kladnik - gregaman 29. marec 2006. 18:51
....pomoje mi lohk sam še neki daš u roko, pa bo ta pogled vse prodal!

Dodaj odgovor