aktualno
Marko Bekeš - marko 15. marec 2006. 17:03
(to je vic) Stoji mladi očka z vozičkom in kupom vrečk sredi City parka, iz vozička se razlega glasen otroški jok. "Pomiri se, Peter, sej je vse vredu", govori med sklanjanjem nad voziček, "Nič ni hudega, Peter, bo že minilo,..." Zraven se ustavi dama v poznih zrelih letih in radovedno vpraša:"Ja kaj pa je narobe s Peterčkom?" "Ne, ne", odvrne mladi očka, "To je Sonja in z njo je vse v redu. Peter sem jaz!"
????...
Gregor Kladnik - gregaman 16. marec 2006. 19:47
...mal mi celice nagajajo. Morš mi razložit foro.
he, he..
Marko Bekeš - marko 17. marec 2006. 09:21
Morš prašat kakšnega od novopečenih Petrčkov, jest tud ne bi vedu iz prve roke..
Tko je to ja!
Matic Redelonghi - mAtic 17. marec 2006. 10:35
To je podobno, kot če bi ti sredi ene visoke stene sredi Aljaske, bogu za hrbtom ob največjem nalivu in snežnem metežu ruzak s hrano dol padu, pa štrik bi se ti zafecljal tako kot je navajen iz naših hribov, pa pol klinov bi prej že v smeri pustu, frendov bi imel pa seveda premalo sabo. Najbrž ne bi potem miril štrika: "Brez panike, saj bo vse v redu..." Ampak bi ves zelen od strahu in rdeč od jeze razmotaval nepojasnjeni vozu na štriku, panično iskal v žepu cigarete, čeprav si nekadilec in si dopovedoval, da to vse skupaj ni nič takega in da boš čez pol ure že za šankom v topli koči. Ali je kakšna podobnost med Maretovim vicom in mojo razlago, bomo videli šele čez nekaj časa, ko bomo mulcu razkazali vse radosti City parka in nakupovalnih vozičkov, sicer pa kilometri naredijo svoje, tako bomo najbrž tudi vic prej ali slej postavili na laž.

Dodaj odgovor