Svež veter na rašiški strani
Matiček, ful si lepo napedenal tole stran, res kul, sploh tale rumena... (kako da nihče tega ne opazi?!?) Sam neki čudnega se dogaja s šumniki; jst mam tkole:
e na 'Virtualnem ferajnu' sodelujete kot registriran uporabnik, je va el. naslov zaiten pred 'spam' poto.
al pa:
Imenik alpinistinega odseka Raica
sej ne reem da ni zabavno... sam, a mam jst kej narobe natiman al e kdo drug tkole vid?
no, uživajte kolkr se da v temle vremenu...
tut jst sem opazila oblikovno-barvne novosti nase strani.
in ja, sumnikov ni vec (sem misla, da je to povezan z novim PC-jem ki ma kake meni neznane nastavitve...). maticek, sej loh tut poves, kaj nej si doma spremenimo, da bo vse vidno.
lp
m
checking
šččðž
:b
jaz vidim vse, ampak pa v emailih v službi ne vidim šumnikov (se navadiš) (po zamenjavi serverja in šaltanju na win xp), torej ravno kontra od vaju - na vf vse ok, drugače vse narobe.
:b
Torej, kot vidite, sem prejšnji teden na strani opravljal razne prenove in dodajanja funkcionalnosti, sedaj pa z Blaževo in Fotrovo pomočjo še malo urejamo izgled strani. Sedaj je širša, malo drugačna je tudi tipografija. Med tem procesom vizualne prenove je prišlo do manjših napak in zato sedaj začasno šumniki niso vidni. Bo pa to v kratkem odpravljeno.