Iščem nekoga, ki bi mi posodil lopar za tenis
Tadej Debevec 7. marec 2006. 22:19
In sicer bi ga rabil v četrtek zjutraj za dvoboj z Edijem. Moj je na žalost že skoraj razpadel. No če se najde dobrotnik naj mi sporoči. P.S. Z Edijem pa že zdaj vabiva pogumneže, da naju izzovejo v igri dvojic za pokal Ao Rašica. LP Debeli
Stara šara
8. marec 2006. 09:17
Če se ne motim, imam jaz enega molto starega nekje ... Samo da ne bom potem jaz kriva, če boš zaradi slabega loparja izgubil! :-)
...jaz tut
8. marec 2006. 09:43
Tudi jaz mam ena dva za posoditi, potrebno bi bilo edino ročaj poviti za boljši prijem! Benjamin
Stave
Blaz Grapar - Blaž 8. marec 2006. 10:19
Kdo pobira stave?
Zvali so me Agasi
Matevž Kramer - Matko 8. marec 2006. 11:49
Sam še kompanjerosa rabm. A je lohka mešana dvojica, k sm glih Tini Pisnik en šut prmazu pa bi rada popravla;)!! Matko
Hej, Agasi
Rok Perme - Lui 8. marec 2006. 13:39
Svoje cajte sem tud sam mal vec igral pa bi lahko midva Debelija in Edija izzvala na en duble, kaj pravis? En LP
ha!
Blaž Kovač - :b 8. marec 2006. 15:51
sami pametni... Včasih sem treniral tenis (kad sam bio klinac)... sedaj ga pa nisem priejl v roke že več kot 8 let... vseeno - če gre kdo in me nabije, dobi sixpack (v nasprotnem primeru ni potrebna protiusluga)! evo - izzivam. IZZIVAM! (tle lohka ;). Debeli: če rabiš lopar: lahko ti ga posodim (tud za daljši čas če češ), a nimam avta - tako da boš moral z mano po stenci do doma oz. do brata (ne vem kje je) (skratka - ti pelješ)... škoda da ne čekiram VF bolj pogosto - sem bil včeraj doma. Kaj o temu reče Fotr? da je to kapitalistični šport! ;) :b
Blaž ej!
Blaz Grapar - Blaž 8. marec 2006. 16:08
Že dolg ga nisi mel v rokah praviš? Zdej bi pa rad da te en nabije! Pa o čem ti to?
khm
Blaž Kovač - :b 8. marec 2006. 16:41
heh, si pameten? za razliko od tebe men načeloma zadev ni treba držat v rokah ... (aja, ti ne drkaš - sori, pozabu)... :P :b
Back in Game!
Gregor Kladnik - gregaman 8. marec 2006. 18:33
Kva, je zdej Agassi! Ravnokar sem se vrnil iz sankaškega Štrudl cupa. Zaključna tekma je bila na Jamajki. Tam sem zmagal, pol pa sam še plaža, pa cuba libre, kanapejčki pa Huuullaaa dance. Zakon! Zdej pa vidm, da bom mogu spet tenis špilat. Sej bo kr hec:). Ej, Ago, bom Wimbledon rezerviru!

Dodaj odgovor