1 vaja za izpit zimske tehnike
3. februar 2006. 01:10
Ojla, no po dolgih dogovorih smo se odločili takole: v nedeljo ob 7 pred ferajnom je zbor za vse tiste, ki nimamo pojma o tej stvari.ZELO BOMO VESELI VSEH TISTIH DOBROTNIKOV S POJMOM, da nam kaj pokažejo. Skratka gre se na Vršič, splezamo grapco, se spustimo in povadimo stvari. Se vidimo v nedeljo! papa, lahko noč, Marjeta
sobota
Borko Vrečko 3. februar 2006. 09:48
Marjeta, dogovoril smo se za soboto, če se prov spomnim...???
...
Borko Vrečko 3. februar 2006. 09:57
jaz sem se organiziru zdej tko, da imam samo v soboto čas...
že že
3. februar 2006. 13:50
ja, ja, tud men bi bolj pasal, sam v Vinji so bli pa vsi za soboto, tko da je zmagala velka večina. A sploh ne moreš v soboto? Dej si probej zrihtat. papa, M
Kdo je zdej tle zmeden ?
Gregor Sluga - slugi 3. februar 2006. 13:58
komunikacijski problemi že v teh rosno mladih letih.... G
???
Borko Vrečko 3. februar 2006. 14:11
marjeta, odloči se zdej... verjetno si mislila, da so vsi za nedeljo, pa če bi lahko v nedeljo? če bo v nedeljo, me najverjetneje ne bo (obstaja majhna možnost, ampak slabo...)
nedelja velja..
Maja Grgič - Maja 3. februar 2006. 14:32
...evo, da mal prekinem tole zmedo. pa še nekej..glede na to, da smo baje najbolj piflarska geneacija tečajnikov in da se radi družimo, se bomo pa itak še kej dobili in povadili nauk zgodbe: treba je v Vinjo hodit:) lep dan, pozdravčki maja
Vrečko
Marko Gorišek - marGo 3. februar 2006. 15:07
Kaj pol, se ne gre v soboto? Bo Borko zvisu, pa pol na izpitih ruknu, sam zato ker ne hodi v Vinjo! lp
v nedeljo
3. februar 2006. 15:18
se opravičujem, V NEDELJO smo zmenen, (tkole se dogaja, če v službi delaš 1000 na uro, pardon!!! Marjeta

Dodaj odgovor