Po Triglavu
Meni so se cel dan pojavljali prividi - sonce, sneg, Očak, smeh, strast, nemir, smučina, družba... Brez vas ne bi bilo tako lepega rojstnodnevnega praznovanja in niti tako hitro minečega ponedeljka. Vsak odmor med poukom sem uspel pogledat par slikic...
Kaj naj še rečem? Vesel sem, da vas poznam, da se družite z mano in hvala za nepozabne spomine! Drugo leto pa spet.
Benito
..
Men se tud še ni spraznila baterija z dobro voljo. Definitivno najboljši vikend letos!
Kljub temu, da me ni bilo gor sm bil z mislimi velikokrat pri vas, no upam da ne prevečkrat:) in ti želim... itak veš kaj!!
In mislim da veš, kaj to pomeni, ko rečeš, da si srečen ker imaš take ljudi okoli sebe, ker jih poznaš in ker so s tabo...
Uživaj, pa na mnoge poštene in lepe trenutke!!
Matko
Tudi jaz sem navdušena nad idejo, da Medvedov vikend (zadnji vikend v januarju) postane rašiška tradicija. Že lani je bilo super, za letos pa mislim, da sploh ni treba zgubljat besed (vse tiste fotke povejo vse). Ne bi bilo slabo, če bi se vsi fotografi zorganiziral in skupaj zapekli ves letošnji material - pliz!
In se strinjam z Bekešom, da ti takle vikend za cel teden napolni baterije...
Ensi :)