članarina (zavarovanje)
Maja Grgič - Maja 23. januar 2006. 17:10
se pobira samo še ta četrtek po ferajnu!!! podvizajte se!!!! lp, m
..
Borko Vrečko 24. januar 2006. 10:08
Kaj pa, če ne utegnem ta četrtek? Je še kakšna možnost, al je ta četrtek edina opcija, po tem pa ne morem več članarine plačat? hvala, borko
hmm....
Maja Grgič - Maja 24. januar 2006. 10:29
sej nočem bit tečnoba, sam jz pobiram članarino že tretji četrtek, na netu pa sta tud moja cifra in mejl in ne živim nekje bogu iza nogu da me ne bi mogl dobit...se pravi, če ti res noben od teh četrtkov ne ustreza...dvigni telefon, pošlji mejl... sej tole velja za vse, ki še niste plačal (pa teh je kr nekej), da ne boš Borko slučajno osebno jemal:) pač mal je nehvaležno delo takole ljudem težit, ker navsezadnje gre za nekej kar je najbrš v vašem interesu in če vam termini ne ustrezajo, se pač znajdte kako drgač, lep pozdravček, vaša tajnica :)
Fantje najebal smo ga!!
Matevž Kramer - Matko 24. januar 2006. 11:07
S ta novo tajnico pa se ni za hecat!!! Ti Majči a bi se pol lahko jest s tabo individualno zmenu za plačilo članarine. Tko na kkšnem bivaku;) Pa sam znajdt sm se hotu!! Uživajte, k jest se morm učit:( Matko
hehe
Maja Grgič - Maja 24. januar 2006. 11:18
..no, sam da se mamo luštn in se mal hecamo:) no, Matko, piflarski sotrpin, velik uspeha pr učenju!!!
Vidm, da se...
Matevž Kramer - Matko 24. januar 2006. 13:46
ti prav povspešeno učiš, k ga skoz na netu visiš;) Sicer pa smo mel v mojih študentskih cajtih (matr, kje je že to) navado čez poletje, k so starci šli na morje pr ns doma v centru met študijsko komuno, in se nas je ene 10 nabral in smo skupi ždel in žvel in se učil, pa bi lohk kej tacga morda na kakšnem bivaku to midva izvedla, sej dilce pa stroje bi vzela glih san tolk s sabo če bi bla jeba:) LP Matko

Dodaj odgovor