Matko - akcija!
Matko, po mojem smo pripravljeni na pravo otvoritev štrudl pokala! Sneg je, vreme je, kaj še čakamo?
A.
pod Storžičem je v enkratnem stanju (preverjeno v soboto zvečer, še ne pomnim tako dobre), beznica je sicer do srede zaprta, vendar...
Meni ustreza v bistvu katerikoli večer (po 18h) do petka. Ostali?
Torej pa naj bo in naj se zgodi če se mora.
Otvoritev Rašiškega štrudl cup-a bo potekala jutri v torek. Dobimo se ob devetih na parkirišču v vasi Zavrh in jo šibnemo na Šmarno Goro.
Prej žal ne gre zaradi študijskih obveznosti!
Lepo bi bilo če se kdo javi za štrudl. Pridite v čim večjem številu. Pridružijo se nam lahko tudi rašiške debeluške, in se z nami povzpnejo na vrh nazajgrede pa vspodbujajo in pobirajo največje pusije!!
Čelada in lučke ter močne zavorne vibram podplate obvezno prinesite s sabo.
LP
Matko
Evo, novi in tudi stari tekmovalec. Prejšnje leto sem za las izgubil prvo mesto z Matkotom (se nism upal prehitet svojga guruja:). Letos pa prvič po uvodni kvalifikacijski tekmi, spet na ledeno-snežnih stezah....
½Grega The Man!½
Nabrusite sani in pete, čeprav še to ne bo dovolj....!!!
Glede na to da imam v sredo izpit je moja udeležba močno vprašljiva, vi pa kar lepo pogumno.
LP
Matko
... je bla ze v petek na meji, napol kopna in precej cobodrasta.
zna pa bit glede na tele temperature zdej vkovana v led in zmrznjeno blato in torej blazno hitra in hm.... vratolomna ;)
lp
mojca
in ni pametno? Jest se ne bi glih polomu pred težko pričakovanim dopustom.
Kaj pa če bi otvoritev imeli kje drugje, kjer so razmere boljše?
Včeraj se nas je zbralo le pet navdušencev in smo šli...ter PREŽIVELI res vratolomno ledeno stezo. Tud brez štrudla je šlo, je pa zato Domnova slivovka toliko bolj stekla po grlu.
Ta pravi entuziasti! Upam, da se vam naslednjič pridru
im (in da bo še kaj slivovke).