Kanistri
Edi Bulić - Edi 6. januar 2006. 15:02
Za potrebe sprejema nam je Samo posodil kar nekaj kanistrov za vino. Če sem prav obveščen, je nekaj teh kanistrov (polnih) romalo tudi v Španijo. Več kot zaželeno je, da kanistre (čiste!) vrnemo Samotu, ker bomo le tako imeli kaj možnosti, da nam jih posodi še naslednje leto. Zato vas naprošam, da kanistre prinesete v četrtek na sestanek odseka. Če pa je kakšen kanister "pomotoma" romal v kakšen španski smetnjak, vas prosim, če mi to prišepnete, da se potem lahko zmenim s Samotom za amortizacijo
kanistri najdeni
Sonja Tekavec - Soncka 6. januar 2006. 15:54
Po mojem so vsi kanistri pri meni doma, jih je cela soba polna. Komi čakam da se jih znebim, Beno kar vlači in vlači stvari domov, kmal bo zmanjkal placa zame. Prinesem v četrtek na ferajn, lahko pa zraven še ene 20 fuzbal žog, pa opremo za potapljanje, pa dve stari kitari, pa miljardo kozlarij iz rumpel kamre. Benotu sem obljubla da dam oglas za njegovo kramo če kamre ne spuca.
hm
Blaž Kovač - :b 6. januar 2006. 17:24
fuzbal žogo nej raj on na rekreacijo prnese!!! eno smo že uničili, eno bomo pa lihkar. :b
khmm...
Matevž Kramer - Matko 6. januar 2006. 19:10
Tole se pa sliši kot zakon v razsulu in je sam še vprašanje časa, kdaj boš Benota vn vrglaali pa komu ponujala. Matko
In vino veritas
7. januar 2006. 13:09
En kanister imam še jaz doma, mislim da je še poln, he he vrnem takoj, ko se popije.. Hec. Samo, dobiš ga v nedeljo zvečer, če ti je prav.
Khmm
Benjamin Medved - Benito 9. januar 2006. 18:08
Moje zakonske situacije so trenutno v presežnikih, tko da se mrzle zime ni bati. Žogo lahko pripeljem, pa kanistre tud. A hoče še kdo kaj?

Dodaj odgovor