Sankanje prvič!!
Aho, ratalo je in to kako, ho, ho, ho!!! Šmarna Gora še nikoli taka, toooooliko snega, špura še obvladljiva bankine neutrjene izlet iz proge v mehko, super družba, konkurenca ostrejša, da o Aninem štrudlu ne govorimo, ni presežnikov zanj. Torej, nabrusite sanke, obložite rit in se psihično pripravite na pokal:
AO RAŠICA - ŠTRUDL CUP 2006
Napademo kuj po novem letu in to kar po vrsti:
1. Šmarna Gora
2. Ljubelj
3. Jezersko
4. Tromeja
Vmes pa še kaj, odvisno od zainter
Ja Matko, najprej hvala za kompliment ("konkurenca ostrejša"- vsi vemo, koga si mislu;)), glede bankin se pa nebi rauno strinjou! V ekipi Rovan(aka Solberg-sanka)- Rozman(aka Sanka, you dead man?) je prišlo do manjše poškodbe. Sicer nič hujšega, sam mau rit boli:) Skratka, pod štartno številko 2 se ti prijavljava za naslednjo dirko Jaka Rovan- pilot in Tadeja Rozman- (ne)zavirač.
LP
So me ravno vajine sanke najbolj razočarale. Super oprema, bojni duh, potem pa samo še odsev lučke nekje izven proge in jasno eni res rabijo čelado;).
Se vidimo na prvi tekmi AO RAŠICA - ŠTRUDL CUP!!
Pozdravljeni!!
Matko
Opala, jest sem tut zraven. Žal sem čez praznike računalnik gledal bolj od daleč in se nisem mogel pridružiti na Šmarni gori.
Še en predlog:
Dom pod Storžičem
Na Ljubelju jim je med prazniki crknil ratrak (khm, snežni teptalec, a ne Debeli :), a kdo ve če so že poštimali zadevo? Glede na količino snega je za Ljubelj smiselno nekaj časa počakati...
Ne vem kako je z ostalimi, ampak meni bi med tednom prav pasala kakšna "rekreacija". Saj verjetno gre povečini za nočno sankanje, kajne :))
Kaj pa ponedeljek, ti so tako ušivi, da bi prav pasala kakšna popestritev. Vikendi so pri meni bolj švoh...