Ko takole gledam skozi okno...
Ves tale sneg obljublja otvoritev sankaške sezone...Matko? Božično-novoletni spopad za vse, ki smo ostali doma?
Ana
To, Ana, tud jaz sem ze razmisljal v tej smeri. Dejmo se res kaj zment, mogoce na silvestra.
Matko, ti si spiritus movens sankaskega gibanja, a bos predlagal kaksno traso. Bolidi so ze pripravljeni, piloti nabruseni.
Lp
Lui
Torej, namesto ferajna v četrtek zvečer za vse tiste, ki niste riti zmigali v Španijo in ne veste kako bi potrošili špeh nabran od vseh prazničnih dobrot. Dejmo zbor ob 20:00 pred ferajnom, pol pa...
No vsi feni Šmarne gore, k boste jutr tm kej bluzili, poglejte še malo čez rob in povprašajte, drugače so alternative: Ljubelj ali Tromeja in Martuljek. Če kdo ve kaj več, lepo prosim!!
Za domovino - s sankami z brega!!
PS. Lan smo tekmovali za štrudlo, jest žal nimam časa, bi se pa tudi kuhanček v termoski prilegel;)
LP
Matko
Pilot: Lui
Zaviraca: Marjeta
Midva se prijavljava. Cetrtek ob 20.00 v Sentvidu. Destinacija bo ze.
lani sem si na edinem sankanju poškodoval paled na levi roki, ki me še danes občasno trga.
G
marjeta, lui, a sprejmeta se enga v avto?
drugac pa nimam sank, pa me zanima, ce se da komu prikljucit kot pilot al pa zavirac :)
lp
mojca
a pa ne bi rajš po novem letu, da bomo lohk še mi uboščki k gremo na počitnce (šmrc) zravn pršli?
Glede na to, da smo lani imeli že mali sankaški pokal 4ih tekem, na katerih naj skromno omenim samo zmagovalca vseh štirih - MENE;) se ti Mima ni za bati da boš izvisela, zima pa tudi svoje napoveduje. Morda le ne boš konkurirala za končno zmago, glede na to, da je pa itak polovica ferajna na toplem v Španiji in se bo pritožila pa...
No k resnim zadevam. Klada sporoča, da je Šmarna Gora zvozljiva in zato menim, da jo kar ke urežemo in glede na progo priporočam čelado, lučko, ta težke gojzarje in vse ostalo kar zraven pritiče. Napoveduje se mednarodna udeležba dveh gostov iz ravne Nizozemske da jim pokažemo kaj so to klanci.
Kdo zrihta štrudlo, k pol gremo itak na kuhanca v Ljubljano. Alo rašiške kuharce;)
Lp Matko