Optimuma ni, kajšele perfekcije!!
Matevž Kramer - Matko 22. december 2005. 11:30
Oj, s Fotrom že nekaj dni modrujeva, da so naše galerije bl švoh. ½sem si zelo želel videti zgodbo o Stolu, saj me prvič ni bilo zraven, in dobim končno galerijo, ampak kakšno, ni rute, ni vrha, ni skupinske, baje so bili tudi kolegi smučarji, baje so se metali s cepini, verjetno jih je bilo veliko, pa bi človek pričakoval sliko četice, skratka totalno brez vsake logike slike, take materjale je boljše da se ne stavi na net, ker potem počasi, če take galerije prevladujejo začnejo obiskovalce
Fotografi
Domen Camlek - Domen 22. december 2005. 14:00
so bili na turi, upam da ni Sabina fotografirala s prazno baterijo. Tudi jaz sem pričakoval kaj več akcije. Očitno res ni več daleč čas, ko se bom moral digitalizirati. Zanima me pa zakaj pri Štajercu polovica slik manjka, je lepil prevelike al kaj? Mater jest pa vosu, pa že v nedeljo gledat slike na net :P
FOTOGRAFIJE
Gregor Filej - G 27. december 2005. 14:09
Fotografije sem objavil, ker jih pač noben drugi ni. Slikalo jih je najmanj pet. Sem jih pa objavil tudi zadnjič, ker se mi zdi brezveze. Pač ni skupinske sem se pa trudil, da bi slikal karseda čimveč ljudi. No sej brezveze. Zakaj manjkajo slike. To pa bi moral vprašat koga drugega. Ker se v prvem poskusu ne pripnejo. Zakaj pa jaz res ne vem. lp g
Kritika
Domen Camlek - Domen 3. januar 2006. 11:37
je bila dobronamerna (vsaj po moje), ne vidim razloga za užaljenost!!

Dodaj odgovor