Sprejem
Tadej Mrak 11. december 2005. 19:41
Rad bi se zahvalil tečajnikom, ki so na sprejemu lepo poskrbeli za naše želodčke z odlično večerjo in slastnimi sladicami. Pohvale tudi Maji za dobro opravljeno delo koordinatorja. Hvala pa tudi vsem za prelepo darilo, katerega sem danes že s pridom uporabljal. Sedaj pa želim vsem veliko plezalnih uspehov in sreče v gorah. In ne pozabite na geslo ni važn kok.... :o)))) LP Che Tadej
hvala za pohvale....
Maja Grgič - Maja 11. december 2005. 20:53
...pa bom kr v imenu vseh rekla, da ni za kej:) sploh pa mi je bila koordinacija take fajn skupinice v veselje (ja no, priznam), čeprav mogoče v kakšnih trenutkih ni glih tako zgledalo:)) ej super ste bli banda sotečajniška!!! da sploh ne govorim o slaščicah, ki jih je tok ostal, da se je dans cela naša družina sladkala z njimi, lp, maja
se enkrat pohvale in posipanje s pepelom zaradi propadle diaprojekcije
Matic Standeker 11. december 2005. 22:32
ej tečajniki oz. sedaj pripravniki, svaka čast za dobro večerjo in ves vložen trud. žolca z vsemi prilogami je bila res dobra! kar se pa diaprojekcije tiče...je pa tako, da mi je na polovici projekcije računalnik zaškripal, sej ste videli. tako da na žalost ta boljših diasov niste videli. jebi ga, ta sodobna tehnologija in nesposobni računalničarji!
ja no,
Mima Suhadolc - mima 12. december 2005. 10:43
kaj pa če bi te diase enkrat vsen pogledal? sej mamo lahko še kakšno prednovoletno srečanje, al kaj? Poleg tega nam je ostal en velik kanister vina, ki sva ga z matejem peljala na ferajn + en karton piva + dva kartona čipsov, tko da... a ne.
DIA PROJEKCIJA
Živa Grgič 12. december 2005. 17:18
Ja men se je zdelo vse vseeno super! Matiček ti si itak preveč kritičen sam do sebe:) Jaz sem tudi definitivno za to, da se diaprojekcija še enkrat pokaže! Mogoče že ta teden? Aja pa na tem mestu bi poleg Matička pohvalila še rašiški bend, ki je letos raztural, pa komisijo za izbor daril najperspektivnih:)
kok smo mi fajn
13. december 2005. 06:59
Mi se mamo radi....;) lp alenka
?
Blaž Kovač - :b 13. december 2005. 09:40
Kako to misliš LETOS raztural? :b
Zločin in kazen
13. december 2005. 11:59
he, he, zlocin je bil pretiravanje s sicer zelo pitnim vinckom, kazen pa katastrofalen nedeljski macek,.. Kakorkoli, pohvale tudi z moje strani vsem, ki so prispevali, k nepozabnemu sprejemu. Za razbite kozarce pa se oddolžim s kakšno delavno akcijo, npr sekanje drv, ali kaj podobnega.
Predlogi
14. december 2005. 08:35
Nekaj predlogov za sprejem naslednje leto. 1. Zaradi skokovitega porasta prisotnih na sprejemu in pričakovanih trendov najemimo Halo Tivoli. 2. Občni zbor prestavimo na drug termin in lokacijo (društvena pisarna). Kot smo videli, je nemogoče krotiti množico neukrotljivih in jih pripraviti, da bodo 4 (štiri) ure "prisotni". Tudi še tako tuljenje v mikrofon "TIŠINA!!" ni pomagalo. Že po občnem zboru se je po koči sprehajalo nekaj zombijev, ki bi jih z veseljem sprejeli na kliničnem centru - ampak ne na patologiji, temveč na rentgenu. Kajti vsakič, ko sem katerega od njih nagovoril, je pogledal skozi mene. Vsa čast pa Staniču. Ko sem videl, da je začel lebdeti, sem mu predlagal, naj malo prekine z vinčkom ( tudi drugi so mu že tiščali v roke kozarec z vodo). Zagotovil mi je, da še ni krize. Ampak kadarkoli sem ga pozneje pogledal, je še kar korajžno praznil rdečo vsebino. Ko je videl moj karajoči pogled, je samo samozavestno dvignil palec, češ "Everything is under control". No, mačka je pa vseeno priznal.

Dodaj odgovor