Rašiški sprejem
Glede na to, da se šef letošnje AŠ zelo bledo spominja lokacije in poti do doma na Rašici, prosim nekoga, ki ni pretiraval z uživanjem sadnih substanc, da mi po kmečko napiše kako naj pridem do tja. :))
za člana AO RAšica bi se spodobilo, da bi poznal vse poti na Rašico. No kar se tiče znanja orientacije bi bilo tudi dobro povprašat šefa šole.
Torej greš na gorensko avtocesto, izvoz gamelje, slediš cesti do Gamelj, kjer te smerokaz usmeri proti vasi Rašica. Predvsajo Rašica greš lahko po makedamu levo in te brez večjih vzponov pripelje do platoja. Do tega platoja prideš tudi iz vasi rašica po strmi cesti. Od platoja slediš gozdni cesti do vrha.
Spodobilo pa bi se, da začneš pot v Gameljaš in po markirani poti prideš do gor.
Prilagam karto za vsak slučaj.
Gregor Sluga predsednik PD Rašica
khm...
tista strma cesta iz Rašice direkt gor se strokovno imenuje "sfukana vlaka". Jaz sem imel z avtom, specializiranim za strme in težke vzpone (beri: Golf II) težave 2 leti nazaj, k je blo vse mokro pa blatno, pa tud karter sem dvakrat malček butnil. Saj ne da ni šlo (zlahka!), sam rabiš vrhunski avto.
;)
:b