iče se en avto-elektičar
Blaž Kovač - :b 21. november 2005. 13:01
Lp! Torej, po totalni kapitulaciji v okolici Vrhnike, se išče en dober avto-štromar za rahlo nenavaden problem. Imam sicer še eno železo v ognju, a če ta odpove sem pol brez opcij, tko da če kdo pozna kakega štromarja, naj mi prosim pošlje mail z njegovo GSM številko. Pa lepo bi bilo, če bi bil tak, s katerim imate kako dobro izkušnjo, ker vaških jebivetrov mam že počasi dovolj. hvala :b
Samotorčan na Krivcu
Gregor Sluga - slugi 21. november 2005. 13:34
Ej, ta mehanik je res car. Ni sicer avtoelektričar, a je mojmu bratu na Scudotu edini odpravil napako, ki mu je niso znali niti na treh Fiatovih original servisih. Je čisto blizu mene, telefon pa po mojem na netu najdeš. Dobre izkušnje ima tudi Janko, ki mi ga je priporočil za mojega brata. Ta ti bo tud povedu naravnost, če ne zna nardit. Grega
Avtoelektričar
Domen Camlek - Domen 21. november 2005. 13:58
Jest mam dobre izkušnje z Radej Andrej s.p. Zg.Bitnje 157a (pri Kranju zaviješ v Stražišče, nato vidiš tablo Bosch service. Telefon: 04 231 21 57 Če ti z Brezovice ni predaleč, mogoče poskusi najprej po telefonu opisati problem. Za katero znamko avta gre?
hm
Blaž Kovač - :b 21. november 2005. 15:15
Seat Inca / VW Caddy Zajebava me vklop grelnih svečk - včashih dela, včasim imam pa 2 min. ročnega dela in ni nujno da pol dela. Zoprno ko svinja. tenkju :b
hm
Blaž Kovač - :b 21. november 2005. 15:22
Sam je pa hecna ta Škofja Loka... tam si rihtam bicikle, zdej bom mrbit še avto... Pa še Jakob tam straši. :b

Dodaj odgovor