obljuba dela dolg
Spodaj je link do testov, s katerimi lahko določite svoj tip osebnosti, ki ste si ga nekateri zaželeli...pa ne pozabite rezultatov deliti z nami!
http://www.humanmetrics.com/
Ana (ESFP)
e
3. oktober 2005. 18:19
3. oktober 2005. 18:19
oj vidm da sirite idejo..zan bit kr zabavno..
jest sm...
3. oktober 2005. 18:58
3. oktober 2005. 18:58
ESFP
LP, Janez
Ani in Janezu v ESFP
lp,
maja
INTP
:b
Če boste test rešili v različnih obdobjih lahko pridete do različnih ugotovitev glede vašega tipa.
Tako je najbolje če preberete še opis vašega tipa. Recimo tule http://www.typelogic.com/, in ugotovite če opis ustreza temu kar ste.
Men se zdi da sem jaz ESTP.
LP, Blaž
itak je to ena zlo zlo splošna analiza osebnosti, kajti med E in I je nešteto podstopenj, tko da je tole tko na približno kot da bi se za belca, ki se utaplja, odločil, da ga ne boš reševal, ker je lahko italijan (da ne bomo hrvatov spet uporabljali, ane? ;)
Ker si lahko I na enem ozkem področju, ostalo pa E. Oz. tko kot je lahko tud Golf vr6 "močan avto" tko kot kak porsche.
v bistvu je ta 'kviz' čist brezveze. pač fora.
bi blo pa hecn kakega Fotra vidt tle...
No, ta zadeva ma vseen neko osnovo. Temelji na Carl Jungovi teoriji psiholoških tipov, Freudovi teoriji zavesti in podzavesti ter teoriji informacijskega metabolizma Antonija Kepinskega.
Zadeva temelji na ideji katakter osebe deluje kot niz lastnosti imenovanih "psihološke funkcije". Različne kombinacije teh lastnisti rezultirajo v različnih načinih sprejemanja in ustvarjanja informacij. Kar pa posledično rezultira v različnih vedenjskih vzorcih in zatorej različnih tipih osebnosti.
Je pa tako kot vsako teorijo treba vzeti z nekaj rezerve. Je pa vsaj kot pravi kovač "Zanimivo" če že kaj več ne.
Sem eno tako majhno agresivno in kosmato bitje, pod kožo pa zelo krvavo, saj veste.
Držim se načela:
"what you see, is what you get"
ps.te igrice so namenjene vsega naveličanim tajnicam, da se malo sprostijo
Fotr
pr teb, Fotr, je bistveno tud to, kar se sliši.
:)