kamrica sreče
Ana Peskar - Ana 3. oktober 2005. 12:15
A morm spet ta prva na ves glas zavriskat JUHUHU za še en nepozaben vikend v bivaku pod Skuto?! Ni kej Blaž, tvoje skupne ture (p)ostajajo legendarne! Pa dejte že tiste fotke gor, da lohk v službi dokažem, da se je splačal, čeprav se danes komaj premikam po hodnikih :) Ana
Uzivancija...
Meta Batis - Meta 3. oktober 2005. 13:06
Ma res je blo zakon! Vse cestitke in pohvale alpinistom, da so nas peljali novim stenam in metrom naproti ;)! Pa se druzba je bla ZAKON, tko da bi se splacalo takele bivake se kdaj izkoristit! Na fotkice pa tut nisem pozabla in tut bojo, sam sem, nekje v moji zmedenosti, pozabila fotoaparat, tko da kuj k ga najdem, dam fotkice gor :)! Do takrat pa dezevne pozdravcke Meta
Ah ta vreme
Blaz Grapar - Blaž 3. oktober 2005. 13:39
Sem nekako računal, da bomo imeli cel vikend lepo vreme, a nam letošnje leto res noče podariti lepih vikendov. Smo pa že malo izskusili mraz in sneg. Skuta in Štruca sta bili v petek še precej poprhani s snegom. Zato smo se večinoma v soboto podali v Kogel, kjer je bilo suho in toplo. V nedeljo pa nas je že zjutraj pričakalo rosenje in dež. Tako nam ni preostalo drugega kot da se fino najemo in podamo v dolino. LP, Blaž
žlica
Borko Vrečko 3. oktober 2005. 14:39
Večer pred odhodom sem posvojil žlico (zgleda kot del nekega kompleta, ima luknjice), ki mi je pomagala pri priskledništvu (hvala vsem...)..., odšla je v žepu z menoj v dolino...Kliče po lastniku... Borko
žlica je moja...
Ana Peskar - Ana 3. oktober 2005. 14:44
...ne vem pa kdo je včeraj pri nas na radiatorju pustil nogavice...srečni lastnik naj se prosim HITRO javi :)
...fotogalerija...
Matic Standeker 3. oktober 2005. 15:47
...je že gor. Upam, da se ji kmalu pridružijo še ostale (a ne Meta in Fotr)

Dodaj odgovor