Pomoč očiju !
Pozdravljeni ferajnovci !
Sem mala Urša, res mala, saj sem šele včeraj ob 18.30 prvič videla enga kul tipa in eno bejbo, ki sta moj stari in matka. Ko sem se nehala dret sem zaspala ko top. Opazila pa sem, da gre ta starmu skoz na jok, ta stara pa je skoz govorila, da ne more verjet, da sem prišla iz nje. Ker oči slabo prenaša tele dneve, ko bom jaz v porodnišnici vas povabim, da danes ob 20.00 pridete na kakšen kozarček vina ali na kakšno pivce na znani naslov, kamor me bodo odpeljali verjet
Atu, mami in mali Urši
20. september 2005. 10:42
20. september 2005. 10:42
... ful čestitam!!!
LP, Vesna
Ja čestitke najprej Mamici in Urši, pa Fotru tudi. Obilo sreče pri skupnem tapkanju te prelepe zemljice!
Fotr_02
...najmanjši in najmlajši Rašičanki; pa bravo mami; pa gud lak oči! Pa kaj na žur vabiš, rajš se naspi, kdove, kdaj se boš naslednjič :)
Ana
gre za to, da nazdravimo s pijačo ali dvema na srečen dogodek.
Če pa bo kdo hotel ostati dlje časa tudi prav, le muziko izklopim in se zavlečem v zgornje prostore.
Dodajam dokaz, da je moja. Nezgrešljiva Sluga pleša ob straneh.
G
Slugi čestitam!!! Počas bo treba razmišljat o bratcu ali sestri (naveza...)
Lp,
Borko
...srečni mamici in ponosnemu očku pa seveda mali Urški!!
Slugi,dej še kako fotko, da se bomo še mal topil:)
lep pozdravček,
maja
Hej Slugi, vsem trem ene lepe čestitke od nas treh!!
M&J&L
Bravo Fotr I, čestitke tebi in pa seveda mamiiiii in zvezdi tega dogodka URŠKI.
LP Fotr III
Ej če že ni Tito, bi bla pa lohka vsaj Jovanka ;)
hehe. Če boste še harali ob kake 23.00 (službene obveznosti zvečer), pridem na pivo. Prespal pa (enkrat za spremembo) ne bom, ker moram ob 6.30 spet nekje biti službeno.
bravo!
:b
bojda padajo na zrele moške z dojenčkom.
Slugi alias FOTR I, sedaj pa je skrajni čas da se seznaniš z prehrano, nego in ...
Fotr III
in pa nadaljno vzgojo otrok in mladoletnikov.
srecno
20. september 2005. 15:28
20. september 2005. 15:28
bravo nasi, lepo in nenavadno je videt najmlajse ferajnovsko dete, pa prijetno bivanje na planetu vam zelim ;))))
... srečni mamici, ponosnemu očku in velik blagoslov mali Urški.
Lep pozdrav, Boštjan.
Pa se mi je danes, ko sem te videl, da jo mahas proti porodnisnici zdel, da neki je...Cestitke vsem trem!
L&M
k si bil obkrožen s enimi petimi medicinkami pa še men sta eni dve zakrivali dostop do tebe, k sta se na okn od bara leple.
Ja včerej smo že imeli prvi rojstni dan v pravem pomenu besede. En dan na svetu pa se že tolk piše in govori okrog nje, kaj bo šele ko bo osemnajst.
Čestitke obema, pa sam še 0,2 otroka rabta, da dosežeta slovensko povprečje (1,2 otroka). Zato navijam še za naprej!
iiiiiiiiiii
24. september 2005. 12:07
24. september 2005. 12:07
iiiiiii,
kok ste lušni!
ČESTITKE, PA FUL SREČE ŽELIM VSEM TREM!
ČESTITKE
30. september 2005. 22:16
ISKRENE ČESTITKE
ČESTITKE