Obisk pri primorcih
V soboto smo se štirje korenjaki odzvali povabilu Obalnega AO in šli na piknik. Najprej naj bo vsem, ki so ostali doma žal ker je blo v Črnem kalu lepo vreme in praktično nikjer nobenga. Potem vam je pa lahko žal še za super gostijo s školjkami in ribicami in super družbo. Blaž, Ata Gorišek in jaz smo ponosno zastopali naš ferajn in kljub podlim pravilom pobrali vsa prva mesta pri vseh igricah. Dokaz borbenosti je še danes moder in boleč (skakanje z zvezanimi nogami okoli dreves), si rajši ne pr
Kje so kakšne slike? E, sej bi šli tudi drugi na Primorsko, pa smo si raje zagnojili vikend s prebiranjem strokovne literature, ki pride v poštev na izpitu čez dva dni...ah, kako fino se je izobraževat!
Moje noge so v redu. Sem sicer pričakoval da bodo zelo boleče ampak začuda je vse v redu. Verjetno je pomagala izdatna količina refoška.
Hmm, ne vem zakaj so vsi primorci pili pivo.
Ubistvu sem se lihkar potipal in ubistvu čutim da malo še boli.
Maš pa trdožive noge. Moja desna (dis) je kar mal marogasta. Verjetno od takrat ko je Ata na glavo visel čez klopco, ti si bil razčetverjen, jaz sem pa z veje bingljala.
Ata Gorišek, a misliš da bi nam lahko zrihtal preko svojih primorskih vez kakšno slikico? Bi znale bit posrečene.
trnovska7 il.b.
19. september 2005. 15:24
19. september 2005. 15:24
slikice bodo po vsej verjetnosti nekje do srede,ker še zdravimo rane zaradi igric, večina pa je na pivi verjetno ker imamo refoška do....,vsaj nekateri.
l.p.stari
Evo je zmenjeno, fotke prej ali slej dobimo. Torej, mene pa boli navit gleženj in odrgnina pod levim očesom, ki je posledica vlečenja vrvi, saj mi je nekdo v upanju na večje trenje našponal štrik preko face. Vendar ko gre za čast našega ferajna ni nobena žrtev prevelika.
ps.me pa skrbi tisti fantiček...
LP
fantiček
19. september 2005. 15:39
19. september 2005. 15:39
ta fantiček ni bil na pikniku, mi nejsmo taku kruti.
Nevem? zakaj mi ni žal, da nisem prišel na žur?!
Gregor Kladnik - gregaman 19. september 2005. 16:19
Gregor Kladnik - gregaman 19. september 2005. 16:19
...po takih facah in bolečih nogah, sploh pa govorice o razčetverjanju??!!
Pa kaj Margo! Ma ste nas hotli v past ujet in zbrisat ferajn iz registra. Da bi pol primorci bli najboljši??
Ej, mi se ne damo!
Smo raje v nedeljo surfali v Sečovljah. Krasna burja!
Men je zglob sfukalo. Če ma kdo kakšen star zglob od mojega menhir surfa, se priporočam! Hvala.
bolečine
20. september 2005. 00:09
20. september 2005. 00:09
Evo še mene. Slike bodo do srede. Lepo, da ste prišli.
Tudi nam se na gležnjih prelivajo odtenki raznih temnih barv.
Pa še glasilke so šle v maloro.. sumim, da je Blaž zavestno vihtel kitaro do jutra, da nam, ubogim poštenjakom uniči glasilke..
Ma dobro, nič zato, stanje se počasi normalizira.
Lepo se imejte!
Fotke so na spletu!
LP