NAGE BABE IN NAOLJENI ZAMORCI
Marko Bekeš - marko 28. avgust 2005. 21:45
(sori za zavanje, hočem samo pritegnit pozornost) Na Korziki so mi spizdili telefon in če ma kdo kaj pribl. delujočega za posodit, mu bom močno hvaležen. Do nadaljnega me dobite na tinino številko. Malo sem prebrskal VF in videl, da je imel podobne težave tudi načelnik (lopovi, telefon). Poleg tega sem videl, da ste debatirali o soliranju, Humarju, vremenu in ST. Mimogrede, kaj pomeni "..so poizkusili v Kovinarski.."? A je Rašica končno uspešno ponovila to smer, al se nas še vedno otepa?
kovinarska....
Matic Standeker 29. avgust 2005. 00:53
kovinarsko sem lezele lani. po tem, ko sem malo stran od vstopa našel neke ostanke oblačil in par svečk, sem bil že močno demotiviran, da bi vstopil... ...samo je res tako, da sta prva dva oz. eden raztežaj, če potegneš, zoprna, zgoraj pa je smer prav lepa in začuda kompaktna.
Ja leta 1994...
Gregor Sluga - slugi 29. avgust 2005. 12:37
sva jo plezala z Matkotom. Natančneje 10.7.1994. Zraven imam pripombo da sva za smer porabila pičle tri ure.
Samo KOVINARSKE PA NE...
Živa Grgič 29. avgust 2005. 13:19
So nama lansko leto - naslednji vikend se bliža obletnica - vsi odsvetovali - pa jih nisva poslušala... Rezultat: 3 tedni bolniške. Ne priporočam!!! Sploh pa ne tečajnikom:)
Telefon
Matevž Kramer - Matko 29. avgust 2005. 16:20
Jest ga mam. Lp Matko

Dodaj odgovor