post dolomiti
Mojca Balant - mojca 26. julij 2005. 11:07
cao! tisti, ki mi še niste dali 1.5€ za rojstnodnevna darila in torte, dajte to prosim čimprej storiti na ferajnu.... drugače pa - tabor je bil zakon :) , plezanje fenomenalno, samo ovinkov je bilo pa res nekam prevec. uzivajte mojca
Lost & found
Blaz Grapar - Blaž 26. julij 2005. 11:31
V kepmu smo pospravili eno belo "kvazi" hladilno torbico, en majhen pisker in nekaj pribora. Našel se je še en črn flisek od Berghausa. Flisek je pri Matkotu ostalo pri meni. LP, Blaž
Do petka
Matevž Kramer - Matko 26. julij 2005. 12:51
dobi lastnik pri meni svoj flis nato gre z mano na Norveško. Bi pa prosil poštenega najditelja, da mi vrne vodniček Klasične smeri v Dolomitih, na katerega sem celo podpisan. LP Matko
pisker
26. julij 2005. 22:54
V naglici mi tik pred odhodom iz Compitella ni uspelo najti vseh svojih kuharskih pripomočkom - predvidevam da kakšen kos pribora komaj čaka da ga postavim nazaj na domačo kuhinjsko polico. lp
Najdeno
Boris Kurnik - Boris 27. julij 2005. 10:49
Ker smo taborni prostor zapustili zadnji, je pri nas našlo zavetje: velik kuhinjski nož zelena vrv za obešanje perila Lastniki, javite se!
Trzaška cesta 135
28. julij 2005. 02:09
Iz Dolomitov mi hodi viška en majhen ruzak z napisom \"Vzajemna...\" in nekaj oblekami, ter mali rdeči švicarski nož. Lastniki javite se
viški
28. julij 2005. 10:57
-modra plastična skledica, -odpirač za steklenice. Prinesem na ferajn. Lp Alja
nož
29. julij 2005. 00:35
mislm, da je nož moj, ko pridem na ferajn ti sporočim, da ga prineseš s seboj. lp
Vzajemna = Černi
Blaz Grapar - Blaž 29. julij 2005. 02:13
Če je nahrbnitk od Vzajemne bi vsekakor Černi kaj vedel o tem. LP, Blaž
kodak = Fotr
Marko Gorišek - marGo 29. julij 2005. 11:44
O.K., če so že materijali od Vzajemne, a je kaj mogoče tudi od kodaka, kakšna torba, rucak .... kapca.... lp
še nekaj kosov
Mima Suhadolc - mima 3. avgust 2005. 10:23
pri nas se je našlo pa: - en ribežen z napisom "bravo diplomant!!" - ena pokrovka fi cca 23 cm - en pribor ki je baje bekešev (?) - ena mala kozica fi cca 12 cm - eno držalo iz seta za kampiranje, z luknjicami pogrešamo pa: - eno aluminijasto posodo iz seta za kampiranje, fi cca 18 cm zaenkrat.

Dodaj odgovor