Vreme Dolomiti
Vremenske napovedi do 10 dni: vtipkaš cortino d'ampezzo ali bolzano
www.weather.com/
lp samok
http://www.dolomiti.com/frames/mt-cva.html
če pa greš na tole povezavo dobiš uradno vremensko napoved, ki je nekaj vredna.
Gregor Sluga dipl.ing.meteo
Pozabila sta samo na to, da tabor ne bo v Cortini ampak Canazeiu. In da na Gregorjevem naslovu trenutno ni vsebine.
Mi ki znamo pa takole objavimo link.
LP, Blaž
Zanimove so recimo še spletne kamere iz Canazeia, kjer lahko vidite dokaj ažurno podobo vremena v teh krajih.
Še malo pa si bomo lahko že pogledal če je skala suha ;)
LP, Dr. spletne obrti
No ja težko ugovarjam dip.ing.meteo. ker sem le udia, a tvoj link žal nekako ne deluje, kar pa nekako spravim ven (pač neznalica) je le napoved za tri dni, ki je verjetno res točna. Jasno je da napoved za 10 dni ne more biti ravno ne vem kaj in te lahko popolnoma zavede, vendar je vsaj nekaksen orientir. Lansko leto je za cortino kar držala, je pa bila že tudi povsem napačna. Če imaš kaj boljšega (in delujočega) se priporočamo vsi.
(Za to 10 dnevno pa meni ni našel canazei-a verjetno sem napak vtipkal)
lp samok
Za tiste ki obvladate makaronščino je morda primeren še tale vremenski link.
Če pa vas zanima več o plezanju v dolomitih oz. Selli si pa poglejte naslednje linke.
Link 1
Link 2
Link 3
No, zdej sem vam dal pa že dovolj razlogov da danes v službi ne boste nič naredil. ;)
Z surfanjem proti delovni učinkovitosti!
LP, Blaž
pokazati, trenutno gotovo najbolj zaneljiva spletna stran za vreme. Vremenska napoved za 3 dni je vprašljiva za 10 pa je že metanje kovanca, to pravi teorija in praksa. torej verjemite pogojno 3dnevni napovedi in še se boste nasrali. Za več dni pa je le lažno upanje.
G
Jest mam vedno prav. ;)
V Dolomitih bomo pa brcnil najstarejšega v koleno pa nam bo pol šlogal vreme.
LP, Blaž
Upam, da najstarejšega po stažu, mularija!
LP
So pa še druge metode.
Če ne drugega imamo zraven ferajna še nekoga ki nam lahko pomaga da bomo meli lepo vreme.
http://www.dolomiti.com/frames/meteo-trentino.html
ZANESLJIVO...
12. julij 2005. 17:32
12. julij 2005. 17:32
Sej boste mel mene zraven... Moja glava dokaj točno napoveduje spremembe vremena (če ne bom preveč zadrogirana s Tramali)
A se kdo spomni v katerem kempu smo imeli tabor dve leti nazaj?
A je bil Miravalle al kak drug?
Za Miravalle sem našel cenik pa se mi zdijo cene kar zasoljene.
Miravalle.
Za ta vikend rabim soplezalca v Dolomitih. Sicer sem zmenjen z Matkotom a se bo on moral (ker si želi seveda) posvetiti svoji dragi.
Napadamo vse kar je težko! ;)
LP, Blaž
potem pa prosim napadite smer Niagara v Sas Pordoju, ki sta jo prva ponovila slovenca Knez in Kokalj. Sem že vidu zdej ljudi not plezat in mora biti spektakel. Ne ustrašite se nizke ocene V+, saj smer gotovo postreže z večjimi težavami in nekratkimi runouti.
Tudi sam bi s eje nekoč lotil, pa bi bilo lepo, če bi jo en naših splezal in poročal.
G
slikca, smer poteka v levem črnem delu stene, kjer zgodaj poleti še teče slap čez celo steno, poleti pa je pod njim smer Niagara, ki se poslužuje vodnih luknjic in drugih vodnih tvorb.
kr mal te pr srcu stisne
skica in opis smeri sta v Miheličevem slovenskem vodničku za Sello, ter še v kakšnem nemškem in italianskem.
Obilo uspehov med tem ko bomo mi doma pridno trenirali in delali.
Grega