kaj je sedaj s skupno turo ?
malo me moti, da je že torek in še nobenega uradnega obvestila o skupni turi. Prihajajoči vikend bo predvidoma zelo lep in smiselno bi bilo, da se vsaj za en dan organizira skupna tura. Če Blaž ta viken nima časa, bi po mojem moral šef šole določiti drugega vodjo za ta vikend ali sam prevzeti breme. Jaz bi imel en dan čas za kakšno turo, verjetno v nedeljo.
Dejmo s emal zbudit, bog ve kdaj bo spet lepo vreme.
Grega
P.S. sej vem, da sem siten.
sej je že sreda.
G
Jaz lahko organiziram ST v nedeljo. Če je to dovolj potem lahko izvedemo. Če je treba za cel vikend pa jaz ne morem.
LP, Blaž
....bi blo fajn jo čimprej izvest, ampak jest mam ta vikend gasilsko veselico. začnemo že v soboto dop., pospravljamo pa v nedeljo zjutraj.
pa ne zdej ...................
15. junij 2005. 18:42
15. junij 2005. 18:42
ej, dajmo imet st naslednji vikend, zihr bo tud takrat še sonček. No al pa če se kdo javi (žrtvuje) in me pelje na šunkarjenje .................
papa marjeta
sem se pa vseeno zmenil s tečajnikom, da ga nekam odvlečem.
Še vedno sem mnenja, da se tako lepega vremena ne sme izpustiti, to nas bo še teplo.
Grega
Kar se mene tiče sem že povedal. Sam pa ne bom spraševal, če je dovolj interesa da se turo izvede. Zato bom počakal na današnji sestanek. Moje delo je da izvedem turo, če se tako zmenimo. Določati a tura bo oz. ali bo ta vikend ali kak drug pa je delo vodje šole.
Če pa pade odločitev da se tura izvede ta vikend pa bom seveda pobiral prijave. Mi je pa žal da se noben drug ne zgane.
tlele morim po netu in tudi osebno sem klical vodjo šole, ki mi je zagotovil, da bo poklical tebe in da se bosta dogovorila, sedaj je pa pač že prepozno za kaj resnega, saj tečajcev ne moreš en dan prej obvestit da imajo skupno turo. V poštev pride naslednji viken, ko pa bo čas nekaterih alpinistov vprašljiv, d ane govorim o vremenu.
Grega
Jest pa sem se odločil, da bom ST imel! Samo vprašanje je, v kakšni obliki?
hehe
Za ST, s Ferajnom NAPREJ!
ps.a se Matkotu še vedno tako gode?
bi šel v nedeljo v triglav pogledat razmere, a gr ekdo zraven ?
Zmenjen sem z Jakobom, pa bi bilo dobro imeti še kakšnega Rašičana zraven. Vabljeni, če nas bo več kot 3 smo že skupno turo naredili.
LP
Grega
P.S. V soboto grem pa novo centralno v Babi.
A poznamo koga, ki je letos ze plezal v triglavki? Koliko je se kaj snega?
Iščem nekoga za plezanje v nedeljo. Vreme bo lepo in toplo. Smer težavnosi okoli VII.
LP, Blaž