Skupna tura - Pijave čim prej
Skupna tura se bo zgodila naslednji vikend, uradno prijavljenih pa je le 7 tečajnikov.
Zato pozivam še enkrat vse tečajnike, ki si želijo in nameravajo udeležiti skupne ture da se prijavijo čim prej. Tečajniki se lahko prijavijo tudi brez vodje naveze in jim bom jaz našel nekoga, ki jih bo popeljal v svet skalnega plezanja v gorah. Če pa se sami dogovorite z alpinistom oz. st. pripravnikom pa toliko bolje. Le sporočite mi s kom.
Kdor se ne bo prijavil ne bo imel zagotovljenega prenočišča v
če bi se prijavljali kar na vf-ju, da ne bomo vsi tečajniki klicarli vseh alpinistov... Drgač pa, a je še kdo frej ;-)
mima
Evo jest tudi!
LP
Hojla, tudi jaz še nisem našla kandidata, ki bi šel z mano plezat.Drugače bi se pa prijavla za to našo turco, ker sem pač glih frei v službi. Tako, da če je kakšen kandidat od alpinistov oz star. pripr. še nezaseden se priporočam.
Silvija Proje
Zgleda da bo res več alpinistov, kot tečajnikov na Korošici, kar je malo čudno za 1. ST. Blaž je že dvakrat jasno napisal, da se morate le prijaviti, pol se bomo pa že zorganizirali.
Valda hočete neki zlezt čimprej, al kaj???!!!
Lobiranje po VF-ju ("A bi me kdo pelu plezat?") pa ponavadi ne deluje. Kdor bi si želel sam organizirati navezo, bo pač moral odpreti ferajnovski imenik, in malo poklicati naokoli. To je dobro tudi zato, da malo zdramite tiste stare člane, ki so bolj na "stanby"..
P.S.: Tečajnik s čupo (Miha?), dej mi pošlji en mail s tvojim telefonom, da bova na vezi.
Mima, zenkrat ni gužve, če pa bo, najin plan-B še vedno velja.