izbor motiva za AO majcke
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:33
alllo tukaj je pripetih nekaj moznih motivov za majcke... moj stil je bolj otrosko ilustrativen. ce ima kdo drugacne ideje v drugem stilu naj se prikljuci.
ne bo slo tako....
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:34
....
no po kosih....
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:35
....
...
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:37
....
...
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:38
....
...
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:38
....
..
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:39
...
... v barvah
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:40
... bi potem nekako tako izgledalo....
... na rdecih in oranznih majicah....
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:41
....
motivi
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 14:47
nisem se opredelila na izkljucno plezalca, ki pleza, ampak bolj na motive z narave.... tistega, ki bi ga izbrali, bi potem se obarval v toliko barv, kolikor jih bo prenesel proracun... so pa dobrodosle se druge ideje.... lep pisan dan, m
Staromodnež
Gregor Sluga - slugi 1. junij 2005. 15:34
Ponujeno je zelo dopadljivo. Ja, sem pač bolj stare šole in se zavzemam, da bi ohranili stari znak, ki je že razpoznaven. Poleg starega znaka pa bi morda lahko dali še katero od ponujenih slik na hrbtno ali prsno stran, vsekakor pa mislim, da bi moral biti stari znak in napis "Alpinistični odsek Rašica" viden, ali na rokavu ali pa kje drugje. Ponujene slikce smatram kot dodatno okrasje majice v večji velikosti. Grega
....
Mateja Oblak - mateja 1. junij 2005. 16:20
.... ja to je samo motiv..... seveda bi prisel se zraven logotip nasega odseka in mogoce se slogan.... lp m
Enfulmoderntip
Marko Gorišek - marGo 1. junij 2005. 17:17
Sem za prvo in drugo varjanto skupaj, en vecji na hrbtu in manjsi na rokavu ali prsih! Bela je pa v primeru barvne podlage dodatna barva. Torej predracun najprej, da se ne zgodi kot ponavadi, narocnik sprejme barvno varjanto, nakar ga racun strezniin je tudi crno-belo O.K. Oblikovalci pa v obup! LP
slogan
1. junij 2005. 23:02
Jaz sem mnenja, da ora bit obvezo tudi slogan nekje napisan. Magari na hrbtni strani nekje čisto spodaj. A to podraži in koliko (napis bi bil iste barve kot ena izmed že uporabljenih barv)? LP, Janez
...
1. junij 2005. 23:03
Aja, drugače je pa enostavno SUPER! Ajd!
Tele je še najbolj originalna
Gregor Sluga - slugi 2. junij 2005. 09:25
Sem za slikico 1, ki bi bila lahko velika spredaj ali zadaj, na rokavu pa emblem in slogan. G
iiiiiiiiii
Sonja Tekavec - Soncka 2. junij 2005. 10:20
Meni so všeč 2 pa 3 pa 7, v bistvu itak vsi. Vem da ker koli bo bo super. Pa nehite že s temi napisi, sej je Mateja rekla da bo vse napisano. To je samo slikica da mal popestri.
hm
2. junij 2005. 11:26
HUDO! Do-Mi-NA-CI-JA! Men je najbl kul ta prva majčka k jo je Fotr prilimal. Enostavno seka! (Matiček... again...) :b
barve in cene, da si lazje predstavljate
Marko Gorišek - marGo 2. junij 2005. 13:29
Prilozene cene so bolj priblizne, ce kdo pozna kaj ceneje, bo pa sploh super. No kombinacija barv je odvisna od oblikovalke. LP
...
Mateja Oblak - mateja 2. junij 2005. 13:48
jaz mislim, da izberemo samo en motiv, ki bo velik na hrbtu, lahko ga ponovimo pomanjsanega tudi spredaj, ampak istega.... ne bi mesala dveh motivov.... potem pa se na rokav logo AO, ki zaenkrat ostaja isti, kot je zdaj... lp m
Če lahko še jaz pristavim svoje mnenje
Blaz Grapar - Blaž 3. junij 2005. 11:25
Meni je tud všeč prva varianta majčke. Takole kot je Marko pripravil na majici res že fajn zgleda. Mislim, pa da bi moral biti motiv malenkost manši. Se pravi ne čez celo širino majice ampak malo manj. Drugač pa se mi zdi dobr, da tak stil motivov ohranimo tudi naprej in recimo ob naslednjem tisku naredimo drugačen motiv ampak v istem stilu. Tako bo res zanimivo. LP, Blaž
....
Rok Perme - Lui 4. junij 2005. 00:42
Ja, fino, tale majcka s Triglavom al katera kol gora ze to je, se mi zdi krasna. Tisti klovn pa uni piscancki po mojem niso ravno ustrezni. Mogoce bi slikco res se malo zmanjsali in jo iz centra majcke pomaknil v proti enmu kotu.Vsekakor je pa treba nekam umestit tud rasiski logo, ker vendarle najbolj eksplicitno doloca kdo in od kje smo. Sicer pa hvala Mateji, ki se je res lepo potrudla! Lp Lui
naše lepe nove majčke
5. junij 2005. 11:25
Hojla Jaz osebno bi pa najraje imela 5, čeprav so mi tudi vsi drugi ful fajn. Samo karkoli že bo naj ne bo čez celo majico ne zadaj in tudi ne spredaj. Pa seveda hvala Mateji! lp alenka

Dodaj odgovor