DELOVNE AKCIJE
Gregor Sluga - slugi 13. maj 2005. 10:11
Za prenovo prostorov potrebujemo le še les zrihtat. To bomo delali drugi teden, začnemo v torek in vlečemo akcije cel teden v popoldanskem času. Torej vsi interesenti naj se mi javijo, da se zorganiziramo, da nas ne bo enkrat 10 drugič pa nič. Mislim, da je 4 na dan glih prava cifra za prostor. Blaž, se slišimo glede žage za odrezat dilce in ostalih brusilnih mašin. Samo, nabavi lak in vse kar paše zraven (fin brus papir, čopiče, valjčke.....), pa mal pogrunti, kako bomo potem to upasa
predlog
13. maj 2005. 15:43
Ja... Fotr ma delavnico, kakih 40 x 20 m (gre en ta velk kamion not pa še en bi šel zlahka, kjer lahko delamo kar čmo in vse to naredi 10 oseb v 1 dnevu, pač zjutraj poštrihaš, nekam greš, zvečer obrneš in še druga stran pa čao. Načeloma lahko tam v sob ali nedeljo (odvisno kaj ima za delati) delamo kar čmo, je pa not vse za vrtat, švasat, rezat, žagat, mašina za rezat pleh do 15 cm če se ne motim, celo cnc če se ne motim, grem pa lohk kr stavit da je tud par brusilk za les, tračnih, lesni vijaki, vratlke (bormašina). Predlagam da se žrtvuje en dan, nedelja in da se zjutraj to poštriha, prostora je dost, če je kaj za vrtat v les se tud lohk, prej se vse izmeri, se pusti na tleh v sušenje in se zvečer še druga stran (pač se ne bo sušilo 24 ur, sicer pa lahko tud v soboto zvečer to naredimo in pustimo na ... kaj so že, koze al kaj so...), zjutraj je pa pol vse skup končano. Pa še pospravljat ne bo treba. Punce lahko ta čas sprehajajo mojo Pošast. Rabim vedet samo kak dan prej da ne bo slučajno kak kamion not, če bi blo to opcija. Mamo tud en zelo zjeban kombi, sam do ferajna pa nazaj bi že prišel, tako da tudi prevoz lesa ni problem (če ne pa Fotrov Seat). Če je opcija, v petek rabim fotru povedat, da se ve če bo kak kamion not, če bi blo to kul, let me know. čau, :b
ORGANIZACIJA
Samo Kristan - SamoK 13. maj 2005. 19:05
Ni panike, lesa ni treba nikamor prevažati, na ferajnu bo za končno obdelavo dovolj prostora. Zelo fajn pa bo, če lahko še kdo prinese kakšne mizarske koze (1-2 para), zelo zaželjen je tudi vibracijski, tračni, itd. brusilnik po možnosti s pripadajočim brusnim papirjem fine gradacije (180-240) in morda še kaka bolj groba (60-100). Dobrodošla bo tudi krožna kotna žaga in kdo ki je vajen delat z njo, nujen pa je primeren list za odrez vezane plošče (da ne bo vsega scefral, sicer bo šlo tudi z mojo vbodno a bo malo teže). Za ostalo bo poskrbljeno. samok
trenutni prijavljeni
Gregor Sluga - slugi 16. maj 2005. 15:58
Zdravo ! Vsi ste polni idej, dejmo kej narest !!!! Do danes me ni niti en poklical, da bo jutri prišel delat. Če do četrtka ne začnemo bom vse naložu, pelu k enmu mizarju, čaku en mesec, plaču s ferjanovskim dnarjem, prpelu nazaj in .... Denar, sitnica, sedel bomo na plehu.... Dejte no mal akcije. Grega

Dodaj odgovor